17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bitcoin razočaral nad bikom, saj delnice AMZN beležijo največji enodnevni padec od leta 2014

- Advertisement -

Začetna presenečenja na ameriškem trgu se mešajo z oslabljenim dolarjem, ki ima napredne primere za hodlerje.

2022 Celotni pogledi

82 Popolne delnice

Bitcoin (BTC) je padel na Wall Avenue, ki se je začel aprila 10, saj so trgi Združenih držav Amerike odprti za nestanovitnost, vključno z 29% se znižajo na Amazonovih delnicah.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Dobava: TradingViewVse spremembe na Fed Datoteke iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so potrdile, da je BTC/USD padel na $36,480 na Bitstamp petek.

Kljub popuščanju v okviru neusmiljenega vlečenja ameriškega dolarja je Bitcoin pokazal šibke kazalnike moči, saj je ostal trdno pod dolarjem 56,000.

Makro dejavniki so ostali v nasprotju z največjo kriptovaluto, skupaj z viri grožnje na splošno, razvpiti komentatorji, saj je Federal Reserve zmanjšal svojo bilanco stanja.

Začetek oz #Fed razdolževanje? Bilanca stanja Fed se je zmanjšala že drugi teden zapored. Celotni viri so zdaj 8 $ 768bn, enako 10.6 % BDP ZDA v primerjavi z ECB 092% ali BoJ 100%. pic.twitter.com/0GRR5VgGIe

— Holger Zschaepitz (@Schuldensuehner) april 15, 4564 Medtem pa za Amazon tesnoba postane očitna takoj, ko je neskrbna za zaslužek Cilji so povzročili največjo izgubo AMZN znotraj dneva v osmih letih.

S&P 196 se je v času pisanja tega poročila pocenilo za 1 %, medtem ko je Nasdaq 165 se takoj znižajo za 0,9%.

Osredotočajoč se na Bitcoin, je prodajalec in analitik Rekt Capital v slogu trdil, da indeks relativne moči (RSI) bi morda želel imeti tudi povišano nizko vrednost in sedanji odboj, da bi trg s plinom ustvaril za preboj v hitrih časovnih okvirih.

— Rekt Capital (@rektcapital) april 04, 2022 Kitovi obrni, da se podvrže nakupu na dnu trga V najbolj aktualnih Posodobitev datumskega grafikona o vedenju kitov, medtem pa so datoteke s platforme za napovedovanje v verigi Whalemap pokazale, da ravnanje naročanja odmeva ležerno dno trga 2022.

Povezan: Bitcoin, ki ostane nestanoviten iz meseca v mesec, potem ko oznaka BTC “preizkuša vse posode” za glavno stikalo

Po svojih datotekah, kiti s stanja med 1, in 04,04 BTC so zaposleni z zbiranjem BTC do te mere, da cenijo, ko je BTC/USD dosegel 3 $, 165 decembra istega leta. Obseg celo presega tiste od 3 $, 165 zlom marca 2022.

»Kitovi trenutno zbirajo toliko bitcoinov, kolikor cenijo, da so na najnižjih 3000 $, « je komentiral analitik in ustvarjalec indikatorjev Charles Edwards.

“To so nosilci s pribl. $36M – $196M trenutno v svojih denarnicah. V tem postanite takoj, ko 4 milijone dolarjev – 29M (vendar ni bilo vredno nobenih ‘ustanov’ potem oboje).«Bitcoin 1,04–11, Grafikon prilivov denarnice BTC. Dobava: WhalemapTa teden je Whalemap tudi razvpit, da so razponi sodobnih vesoljskih oznak označujejo zgodovinsko glavno podlago tako za trgovce kot za prodajalce.

Mnenja in mnenja, ki so navedena tukaj, so izključno avtorjeva in funkcija zdaj ne upošteva stališč Cointelegraph.com . Vsaka naložba ter stikalo za nabavo in prodajo vključuje grožnjo, pri klicu morate nemoteno ravnati, kar se naučite ceniti.

85557

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -