20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bitcoin rudar Poolin ovekovečuje sprejetje El Salvadorja BTC na verigi blokov

Bitcoin rudar Poolin ovekovečuje sprejetje El Salvadorja BTC na verigi blokov

El Salvador, ki je Bitcoin sprejel kot zakonito plačilno sredstvo, je zdaj za vedno vtisnjen v verigo blokov, saj je Poolin Poolin v naslov dodal naslov časopisa 686, 938 .

Bitcoin miner Poolin immortalizes El Salvador's BTC adoption on the blockchain

Kot je primer za tečaj Bitcoinov (BTC), je El Salvador kot prva nacionalna država, ki je sprejela BTC kot zakonito plačilno sredstvo, zdaj ovekovečen na verigi blokov.

Podatki iz storitve blockchain explorer Blockchair prikazujejo blok 686, 938 s sporočilom „asamblea aprueba la ley bitcoin, “- skupščina odobri zakon o Bitcoinih – naslov naslovnice, ki ga je dne 9. julija El Salvadoran objavil dnevnik Diario El Salvador.

Esta es la portada de #DiarioElSalvador de este miércoles 9. junija del 2021. #DiarioES #DES pic.twitter.com/D2tgNG2TPK

— Diario El Salvador (@elsalvador) 9. junija, 2021

Poolin, tretje največje Bitcoin rudarstvo pool by hash rate, je bil odgovoren za rudarjenje transakcijskega bloka, ki je vseboval sporočilo.

Ta naslov v Salvadorju, ki oznanja, da je #Bitcoin postal zakonito plačilno sredstvo, je bil pravkar vgrajen v verigo blokov. Zdaj bo ostal tam za vse večne čase. pic.twitter.com/DtHiFDB4XM

— Dokumentiranje Bitcoina (@DocumentingBTC) 9. junija, 2021

Kot je že poročal Cointelegraph, je zakonodajalec Salvadorja sprejel zakon da Bitcoin postane zakonito plačilno sredstvo v državi. Medtem se val podpore BTC med ključnimi vladnimi osebnostmi v Latinski Ameriki še naprej pojavlja ob navdušenju več zagovornikov Bitcoinov.

na naraščajoči trend je Chris Burniske, partner sklada tveganega kapitala, osredotočenega na verigo blokov, Placeholder VC, objavil, da bi lahko bila ta poteza sredstvo za latinskoameriške države, da “vrnejo udarec na dolarje in dolg.”

V začetku tega tedna je nekdanji predsednik ZDA Donald Trump podvojil svojo Bitcoin stališče in izjavil, da BTC tekmuje z ameriškim dolarjem.

Poolinov spomin na zgodovinsko potezo legalizacije Bitcoinov v El Salvadorju prihaja več kot desetletje po tem, ko je ustvarjalec BTC-ja Satoshi Nakamoto od 3. januarja dotaknil naslov naslovnice Timesa 2009, v bloku Genesis:

„The Časi 03 / januar / 2009 Kancler na robu drugega reševanja bank. “

Nekaj ​​blokov v verigi Bitcoin vsebuje tudi sporočila in druge oblike sklicev, namenjenih spominu na nekatere priložnosti.

Ko je višina bloka 666, 666 se je pojavil že januarja, “zmagovalni rudar” je vključeval biblijski verz: “Ali ne premagati zla, ampak premagati zlo z dobrim – Rimljani 12: 21. “

Aprila je Coinbase v Bitcoin mining pool F2Pool v blok vdelal članek New York Timesa 679, 187.

Prejšnji članekGlavna ameriška trgovska platforma Interactive Brokers, ki ponuja trgovanje s kriptovalutami
Naslednji članekFetch.ai in Iota napovedujeta novo partnerstvo IOT za izmenjavo podatkov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments