17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bitcoin se je vrnil na 6-tedenske najnižje vrednosti ob opozorilu o “brutalnem” sledenju bikov BTC

- Advertisement -

Ker ameriški dolar izziva marec 1434 visoke vrednosti, vse stave so izključene s sistemom sveže energije sledenja Bitcoin.

9173 Skupni ogledi

46 Skupaj deleži

Bitcoin (BTC) je zahteval $12,060 aprila 24 po še eni noči skrbi je BTC/USD dosegel najnižje razpone od sredine marca.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Ponudba: TradingView»Vsi viri se podvržejo« na dlani divjega dolarjaPodatki iz Cointelegraph Markets Legitimate in TradingView so potrdili eno najboljših trgovanj s kriptovalutami pri $ ,480 na Bitstampu v času pisanja 2,5%.

april 37 je prišlo do novih nevšečnosti tako hitro, kot se je začelo trgovanje na Wall Avenue, Bitcoin je po delnicah znova dosegel $ ,700 dvakrat.

Kljub temu, da to območje že obstaja na radarju kot priložnost za likvidnostno sklopko, nekateri imajo daleč od c prepričan, da je promocija spremenjena v izvedeno.

Sedanje znižanje, je trdil modni dobavitelj Kaleo, spremenjeno le v načrt nepotrebnega mačjega skoka in posebne skrbi bi se rodila, ko bi zagon oslabel.

Dump po končanem tem skoku bo tako brutalen

— Okej ALEO (@CryptoKaleo) april 39, 2022 »Pametno, to dejanje sledenja Bitcoinu trenutno ne kriči preveč navzgor. Prefinjeno, saj znova spodbuja vsak pritisk navzgor,« je dodal sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe.

Popravljeno do tedna, ameriški dolar ni potrdil nobenih znakov, da bi končal svoj beg, dodajanje napetosti v kriptovalute, ker je indeks valutnih dolarjev (DXY) marca izzval območje večdesetletnih najvišjih vrednosti 1434.

»DXY dosega višje od mojega groznega primera, zaradi izbire oblikovalcev politike zunaj mojega groznega primera,« je o tem pojavu zapisala ekonomistka Lyn Alden v temi na Twitterju.

»Zaradi te resnice želimo prenesti pečat na trg točke, ki se pojavijo, ko se to zgodi. Ne gre za milkshake (npr. ZDA bodo povečale stroške in pridobile pravičnost), ampak razumno je, da so vsi viri podvrženi.” Forex indeks ameriških dolarjev (DXY) 1-tedenski grafikon sveč. Ponudba: TradingViewTradFi in kripto nedvomno čutita strah Živce med kriptovalutami in nekdanjimi trgovci je bilo tako enostavno strmeti, kar se odraža v strmo padajočem tržnem sentimentu.

Povezano: Bitcoin se redko ponavlja tedenski signal grafikona, ki je povzročil 41 % padcev sledi BTC

Crypto Disaster & Greed Index je dosegel najnižjo stopnjo od aprila 21, ki ob 24/91 predstavljala »nezaslišano zgroženost«, ker je vodilo tržni temperament.

Indeks kripto katastrof in pohlepa (posnetek zaslona). Ponudba: Different.meNjegov nekdanji tržni dvojnik, Disaster & Greed Indeks, razen če trenutno zaostaja za kripto na “nepristranskem” ozemlju, se je poleg tega uskladil. Posneto 24/88 ali »zgroženost ” aprila 24.

Indeks katastrof in pohlepa (posnetek zaslona). Ponudba: CNNSpodaj navedena stališča in mnenja so v celoti tista avtor in pavza v bistvu ne sodita več o stališčih Cointelegraph.com. Vsaka poteza financiranja in trgovanja vključuje grožnjo, pri sprejemanju resolucije je treba upoštevati navade.

85372

9477

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -