17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bitcoin se je "zelo dobro zadržal", kljub največjemu deviznemu prilivu po padcu...

Bitcoin se je “zelo dobro zadržal”, kljub največjemu deviznemu prilivu po padcu marca 2020

Bitcoin je v četrtek v morju likvidacij, ki spominjajo na dogodke iz lanskega leta, doživel pravi preizkus svoje tržne sestave.

2666 Skupno ogledov

10 Skupaj delnice

Bitcoin 'held up very well' despite biggest exchange inflow since March 2020 crash

Bitcoin (BTC) se je izkazal “zelo dobro”, saj trgovci na borze pošiljajo več kovancev kot kadar koli od marca 2020 zruši.

Podatki iz virov za spremljanje v verigi CryptoQuant in Glassnode kažejo, da so prilivi BTC izmenjave dosegli visoko leto maja 13.

Skoraj 30, BTC zadetki na borzah

Ta teden so Bitcoin zaznali močan pritisk prodajalcev, saj so se številni sprožilci novic skupaj spremenili v številne medvedje.

Tesla je opustil plačila BTC, čemur so sledile govorice o preiskava večje menjalne banke Binance s strani ameriških regulatorjev je zadostovala, da so BTC / USD poslali na najnižje ravni v $ 46, 00 pred stabilizacijo.

Kot poroča Cointelegraph, bi lahko bil padec precej slabši, saj bi dolgoročnejše cenovne značilnosti zagotavljale podporo na ključnih ravneh.

Kljub temu, $ 46, v času pisanja ostaja nedosegljiv, saj hodlerji ližejo rane in ocenjujejo verjetno naslednjo potezo Bitcoina.

Obnašanje trgovcev s sledenjem podatkov razkriva obseg razprodaje in prav tako nakazuje, da je Bitcoin pravzaprav nevihto prebrodil precej dobro.

Prilivi na zadetke menjalnic 30, 000 BTC (1 USD. 44 milijard) v četrtek, medtem ko so likvidacije znašale $ 200 milijonov v samo enem desetminutnem obdobju med višino volatilnosti cen.

Grafikon neto tokov izmenjave Bitcoinov. Vir: William Clemente / Twitter

“Včeraj je bil največji dan deviznih prilivov po lanski marčni nesreči, “je v petek povzel analitik William Clemente.

“BTC se je ob tem dobro držal in $ 200 M likvidacij v 10 minut. “

Opozorila o kitih

Prilivi na borze odražajo željo po kratkem obvestilu o prodaji BTC. Nekateri se lastnega imetja ne bodo prodali za gotovino, ampak bodo raje zavzeli stabilno pozicijo in nato odkupili, ko se cene stabilizirajo. Kot taki se lahko odlivi kmalu začnejo povečevati, ko se panični vlagatelji pridružijo tistim, ki “kupujejo dip.”

V nadaljevanju analize pa je Ki Young Ju, izvršni direktor CryptoQuant kiti še vedno pošiljajo kovance na borze več kot običajno, kar je potencialni znak, da medvedja faza še ni končana.

“Če ste trgovec z izvedenimi finančnimi instrumenti, bodite previdni pri kratkoročno. (Relativno gledano) kiti nalagajo $ BTC na borze, “je dejal sledilcem na Twitterju.

Grafikon prilivov Bitcoin. Vir: Ki Young Ju / Twitter