18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bitcoin se je znižal na 36 tisoč dolarjev, ko je Arkova Cathie...

Bitcoin se je znižal na 36 tisoč dolarjev, ko je Arkova Cathie Wood obravnavala regulativni strah pred BTC

Hitri zagon Bitcoinov (BTC) nad $ 40, 000 med zgodnjim newyorškim trgovanjem v četrtek izgubil zagon na sredini, ko so se trgovci odločili za kratkoročni dobiček.

Primerjalna kriptovaluta se je zmanjšala do 12. 000% po prelivu na $ 40, 440 na Coinbase. Dosegla je najnižjo najnižjo vrednost $ 36, 410 pred londonskim otvoritvenim zvonom v petek, ki kaže navzgor odpornost med trgovci blizu $ 40, .

http://cointelegraph.com/
Cena Bitcoina se po preizkusu 200 – enodnevnega MA . Vir: TradingView

Tehnični podatki in grozeči predpisi

Zaskrbljenost zaradi strožjih predpisov kripto trga je ustvarila previsoke vetre za sicer zapleteno, a trdno izterjavo cen Bitcoinov.

Za nazaj se je tečaj BTC / USD zrušil na $ 30, maja 10 po novicah o kitajski prepovedi kripto transakcij zadel žico.

Istega tedna je administracija predsednika ZDA Joeja Bidena ciljala na regionalne kripto vlagatelje, tako da je obvezno poročanje o transakcijah nad USD 10, na službo za notranje prihodke, kar ustvarja večji pritisk na Bitcoin in podobna digitalna sredstva.

Torej v 2 tednih @elonmusk @Snowden @china in @POTUS močno vplivajo na #Bitcoin. Okolje, varnost in davki … Ogromen padec vrednosti po vsakem sporočilu .. Je to preprosto naključje? Ali je to pameten načrt? Ali bodite, priložnost trka !!

– Nicky (@NickyThissen) May 24, 2021

Medtem je zaskrbljenost zaradi višje inflacije preprečila, da bi Bitcoin nadaljeval globlje negativne poteze. Zadnje veliko poročilo o inflaciji v ZDA je pokazalo, da se podatki gibljejo okoli 4,2%, približno 2,2% več od pričakovanj Zvezne rezerve.

V idealnem primeru bi to lahko spodbudilo centralno banko ZDA, da zmanjša svojo trenutno ekspanzivno politiko, vendar so se uradniki strinjali, da so inflacijske konice po naravi “prehodne”.

Mešani temeljni signali so ceno Bitcoina potisnili v razburljivo trgovalno območje, in sicer $ 35, 000, ki deluje kot vmesna podpora in $ 40, 000, ki služi kot začasni odpor.

Les napaja bikovski ogenj

Medtem je izvršna direktorica Ark Investment Cathie Wood poskušala umiriti strahove glede strožjega nadzora nad bitcoin subjekti.

Na konferenci Consensus 2021 v začetku tega tedna je slavni tehnološki vlagatelj dejal, da je nemogoče zaprla kriptovalute in ponovila svoje stališče, da bi morali regulatorji sčasoma zaviti v blokchain sredstva.

„Mislim, da nam konkurenčna dinamika v preostalem svetu pomaga v ZDA. Mislim, da je bilo dobro, «je Wood dejal v intervjuju prejšnji teden.

Ob upadu institucionalnih naložb v prostor kriptovalut je Wood opozoril, da so vlagatelji zaustavili pretok kapitala v Bitcoin in druga konkurenčna sredstva nad svojimi vprašljiv okoljski profil. Elon Musk je sprožil isto vprašanje, ko se je njegovo podjetje Tesla odločilo, da ne bo več plačevalo Bitcoinov za svoja električna vozila.

Vendar pa je milijarder podjetnik kasneje podprl zavezništvo severnoameriških kriptokopov za sledenje in zmanjšanje emisij ogljika, povezanih s kripto.

“Polovica rešitve je: razumevanje problem, «je dejala Wood med svojim nagovorom na konferenci Consensus.

“Ta revizija tega, kar so rudarji, zagotovo v Severni Ameriki, pripravljeni opraviti, koliko njihove porabe električne energije ustvarjajo obnovljivi viri da bo to temo močno olajšal in bo spodbudil pospešitev sprejemanja obnovljivih virov energije, ki bi sicer veljale. “

dodal, da se bo institucionalno kupovanje na trgu Bitcoin nadaljevalo z izboljšanjem zelenega profila kriptovalute.

Wood’s Ark je prejšnji teden povečal delež svojih delnic Coinbase in kupil drugega 223, 181 enot delnice, da poveča svojo neto izpostavljenost do borze kriptovalut, ki kotira na borzi Nasdaq, nad 1 milijardo dolarjev.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph-a. Vsaka naložbena in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju pa morate izvesti lastne raziskave.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments