22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Bitcoin se konsolidira prej kot podatki o ključnih podatkih o zaposlovanju v ZDA, kljub temu pa bi padajoči donosi verjetno morda morda signalizirali dohodni signal BTC Designate Pump

- Advertisement -

Bitcoin in ameriški zelenci. Dobava: AdobeBitcoin (BTC) še naprej utrjuje notranje znane razpone glede na $31, prej kot v petek sprostitev ključnih znanj o delovnih mestih v ZDA.

zapisi, od katerih se pričakuje, da bodo tulili, da strela zaposlovanja in razvoja plač v ZDA ostaja močna in da cena brezposelnosti ostaja glede na starodavne nizke vrednosti, dosežejo za petami 25 zvišanje cene bps s strani ameriške centralne banke v začetku tega tedna.

Centralna banka ZDA je dvignila svoj cilj glede zveznih skladov na 5,0-5. 10 %, kot na splošno pričakujejo udeleženci na trgu, ki označuje 36 stopnjo zaostrovanja bps v njegove končne konference.

Fed je zadnje leto porabil za zaostrovanje monetarnih predpogojev, da bi dal razlago za razvrstitev porasta inflacijskih pritiskov v ZDA, ki se je začel leta 2021 spodaj poskrbite za nadzor. Bitcoin ni bil poučen o pomembni volatilnosti po sestanku in dejansko ostane na neki točki kmalu od $27, -$31,000 je v igri od marca.

Sedanje kroženje nalepk Bitcoin nakazuje, da je trg v neodločnosti glede nabora Bitcoinov, ki sledi.

Je podpora za zlom nad $27, na kartah, ali podpora za navijanje za izboljšanje $,25 hiša?

Lepo, eden najbolj temeljnih razredov premoženja na tem področju bi lahko trgovcem zelo učinkovito dal namig – to je trg zakladnice ZDA.

Z donosom, ki se bo kmalu uničil, ali bi ta signal morda dohodni Bitcoin (BTC) določil črpalko?Medtem ko je znanje o prihajajočih zaposlitvah v ZDA nagnjeno k tarnanju, da je ameriški trg dela marca ostal v dobrem stanju, razpoke že razstavljajo.

Najsodobnejša raziskava JOLT v ZDA, ki je bila objavljena v začetku tega tedna, je pokazala, da so prosta delovna mesta v ZDA padla na prvotno najnižjo raven v zadnjih dveh letih, kviz o šibkejši delovni sili vodilni kazalnik morebitnih izgub delovnih mest.

In pričakovanja o šibkejšem ameriškem trgu dela pozneje v tem letu prispevajo k razlogom, zakaj ta teden dvig Fed je nedvomno postal zadnji v tem ciklu zaostrovanja.

Drugi sektorji ameriškega gospodarskega sistema (cenite proizvodni sektor, ki ga ISM PMI natančno preučiti znanje nakazuje, da je v krčenju) dodatno oslabijo, ker začenja gristi nasprotni veter enoletne stopnje agresivnega monetarnega zaostrovanja Feda.

V po vsej verjetnosti je še bolj pomembno, da je prispel najbolj temeljni nov nasprotni veter v ameriški gospodarski sistem na lestvici vse hujše bančne katastrofe.

Po Prvi republiki spremenjena v četrto najbolj temeljno ameriško banko, ki je propadla v manj kot dveh mesecih, na desetine različnih regionalnih bank niha in to vleče delnice bančnega sektorja nižje.

Pričakuje se, da bodo težave v sektorju finančnih institucij vodile do najbolj temeljnega krčenja posojil, ki je ključno gonilo razvoja, kar bo znatno povečalo nevarnost recesije.

Vsa ta zmogljivost, ki je bolj nedvomno kot zdaj ne, mora Fed začeti zniževati stopnje radovednosti pozneje v tem letu, da bi okrepil razvoj.

Medtem ko se gospodarske nevarnosti in verjetnost podrobnega cikla zniževanja cen Fed dogodka povečujejo, so se ameriški zakladniški trgi začeli poučevati o tem.

Dvoletni donos je v četrtek dosegel prvotno enomesečno najnižjo vrednost pod 3,7 %, 5-letni donos pa je dosegel najnižje stopnje od zadnjega septembra glede na nekaj.2 % in 10-letni donos grozi z zlomom pod ključnim izboljšanjem okrog 3,3%.

Če pridelek nadaljujte v glavo nižja, kar se srednjeročno nedvomno zdi glede na vse hujšo bančno katastrofo (in tudi če petkovo znanje o delovnih mestih v ZDA preseže pričakovanja), predstavlja (in poleg tega sama ustvarja) bolj prijazno makro ozadje za kriptovalute, ki cenijo Bitcoin.

V večini sodobnih zgodovinskih preteklih časov je Bitcoin kmalu učinkovito izvedel primere olajšanja denarnih predpogojev (tj. padajočih donosov).

Poleg tega bo odvisno od povsem novega srednjeročnega vetra v razvrstitvi kviza apt-haven, saj vlagatelji vidijo, da je za “kočljiv denar” bistveno dobro razglasiti izbire fiat valute – cenite zlato in bitcoin – ko se pomisleki o denarnem ravnovesju povečujejo.Ob predpostavki, da se bo trend upadanja donosov v ZDA nadaljeval sredi bančne katastrofe/naraščajoče težave z verjetnostjo recesije , in ob predpostavki, da to dodatno zadene oznako ameriškega dolarja (ki je dodatno negativno povezan z Bitcoinom), so nevarnosti nagnjene bolj v smeri, da je bistveno dobro razglasiti v zvezi s terminsko oznako Bitcoin pump kot v nasprotju z popolnoma nov vzdržljiv trg.

273572 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Hitro 3 minute se poučite o današnjem znanju o kriptovalutah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -