6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Bitcoin se 'neprekinjeno' nabavlja v enem letu, ko 10.000 BTC zapusti Coinbase...

Bitcoin se 'neprekinjeno' nabavlja v enem letu, ko 10.000 BTC zapusti Coinbase v enem dnevu

Skoraj ,000 Bitcoin (BTC) je pustil kritično spremembo Coinbase v ZDA decembra 24 v znak, da se apetit vlagateljev vrača v sfero.

Podatki zapisov iz vira za spremljanje v verigi Coinglass prikazujejo Coinbaseovo dobro obveščeno nabavno in prodajno skupino, Coinbase Legit, izguba 9,767 BTC v 24 urah do Novoletna noč.

Binance dodaja 66, BTC decembra

Primik, ki se razlikuje od naraščajočih ali pavšalnih stanj na drugih kritičnih borzah, označuje opazen kratkoročni premik trenda.

Druga polovica decembra zanj so značilne platforme, primerljive z Binance in OKEx, kjer so opazili povišane prilive BTC – ena stvar, za katero so se komentatorji bali, da bi bila verjetno tudi naključna, je poleg tega opozorilo na razprodajo.

Ker je ta oblika množične prodaje BTC-ja zdaj ni, ampak se je zgodilo, zdaj vsi Američani ne verjamejo, da bi to po možnosti še dodatno ohranilo to shemo.

V istem času bi izseljevanje registriranih kitajskih strank iz menjave Huobi Global verjetno še dodatno sprožilo reorganizacijo skladov, namiguje dodatno sedanje spoznanje.

V skladu s Coinglassom je Binance od petka dvignila 840 BTC, medtem ko je OKEx upošteval 925 Prilivi BTC. Huobi je zapravil zgolj 91 BTC, kljub temu pa decembra kot polni, neverjeten 14,31 BTC je zapustil svoje knjige in namiguje na obseg individualnega izseljevanja Kitajcev.

V mesečnem obvestilu, Binance brez truda zmaga po shemi prilivov, zdaj pa je več kot 66,10 BTC v primerjavi s postankom novembra.

Po drugi strani je nekoč Coinbase privabljal strokovnjake, saj je 925 prenehal.

»Nabava Coinbase je bila ta dan zelo okusna non-stop,« je povzel standardni Twitter trgovec Ryan Clark.

Bitcoin sprememba povzetka stanja BTC od decembra 66. Vir: Coinglass

Prihaja institucionalni “flippening”

Predvideva se, da bodo institucije v začetku januarja po dolžini počitnic znova v središču pozornosti v frazah o lastništvu BTC.

Povezan: prvi ameriški Bitcoin ETF, ki je ‘dud’ v 2022, saj GBTC dober nakup ostaja prekinitev govoriti o nizkih

V svojem povzetku za eno leto in 2021 napovedi govorita , »Real sort Crypto«, nabavno in prodajno podjetje QCP Capital, je zagotovilo »flippening« znotraj sfere vlagateljev od maloprodaje do institucionalne.

»V 2022, prva komponenta, ki jo zahtevamo, je znameniti preobrat lastništva kriptovalut od v bistvu maloprodaje do institucionalnih igralcev iger, pri čemer imajo institucije izjemno večjo udeležbo,« je zapisano.

Na takšnem turnirju bi ogromno igralcev iger ne bi bilo moteče trenutna gibanja blagovne znamke, z BTC postavite alokacije brez zvoka bolj učinkovitih virov, primerljivih s kripto zalogami v 925.

352234 352234

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments