24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Bitcoin se nestabilno obrne pri 27.000 $, ko Fed Powell draži prenehanje zvišanja plačil

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je dvignil $26,000 za Tudi lahko Wall Boulevard nastane, ker je predsednik Zveznih rezerv Združenih držav poslal povratne informacije o zaščiti.

BTC/USD 1-urni svečni grafikon na Bitstamp. Dobava: TradingView BTC določa nestanovitnost, kot pravi Powell Informacije iz Cointelegraph Markets Legitimate in TradingView so sledile BTC/USD, ker je poskušal ponovno pridobiti osrednjo stopnjo v svojem kratkotrajno trgovanje se razlikuje.

Vse oči so bile tistega dne uprte v predsednika Feda Jeroma Powella, ki je bil takoj, ko je govoril na konvenciji o analizi Thomasa Laubacha v Washingtonu, DC

Tržni živci so se vrnili dan prej, ko so uradniki Feda skupaj z datotekami brezposelnih povečali pričakovanja o nadaljevanju dvigov plačil za prosti čas.

“Medtem ko so instrumenti denarnega ravnovesja pomagali ublažiti pogoje v V bančnem sektorju tamkajšnja nagnjenja na prvi pogled prispevajo k zaostrenim kreditnim pogojem in ponavadi obremenjujejo finančne težave, zaposlovanje in inflacijo,« je dejal.

»Torej, posledično našemu plačilu zaščite morda ne bo treba več pritiskati navzgor kot brez primere, ker morda morda dobro verjame, da drugače ustvarja naše cilje. Nedvomno je obseg tega zelo negotov.« Powell je dodal, da se trgi, ki se razlikujejo od Feda glede pričakovanj povečanja plačil, »zdijo radi podvajajo le obliko napovedi, tisto, po kateri se inflacija zniža veliko bolj nagajivo, kot pravijo uradniki sami.

Bitcoin se je tako zdel kritično občutljiv na namige o povišanjih plačil, ki bi se lahko končala prej kot pozneje, pri čemer je konvencija v času pisanja še vedno v teku.

Ravno vnaprej, posnetek likvidnosti v knjigi prijav Binance BTC/USD, naložen na Twitter s spremljanjem priročnega vira Fabric Indicators je potrdil odsotnost kritičnega povečanja nad $25,.

Poleg povpraševanja po likvidnosti je bil medtem takoj, ko se počasi gradi v stanovanju bližje spletni strani, označite pri sferičnem $19,95.

— Indikatorji tkanin (@MI_Algos) Lahko tudi 000, 415 »To eno leto je obvezno za to, kako se naslednja dva oblikujeta v gospodarstvu,« je reagiral modni trgovec Crypto Tony, ki se je skliceval na Powella glede zaščite Feda .

Trgi razvijajo stave za zamrznitev plačilKot je Bitcoin potrdil kazalnike nestanovitnosti , energija v ameriških dolarjih, tradicionalno obratno korelirana, je potrdila nekaj napetosti.

Povezan: Bitcoin pomeni grožnjo? Dolžniški dogovor ZDA za ublažitev likvidnostnega krča v višini 1T USD, opozarja analitik

Indeks ameriškega dolarja (DXY) je na dan takoj padel za 0,4 % in se začasno spustil na 93, da izbriše pozitivne vidike dneva.

1-urni svečni grafikon indeksa ameriškega dolarja (DXY). Dobava: TradingView Najnovejše datoteke FedWatch CME Neighborhood Orodje je medtem sledilo hitremu spreminjanju razpoloženja na trgu v smeri junijske prekinitve povišanj plačil.

Ustanova dan s sferičnim 62 % možnosti za prenehanje, to število se je povišalo na 80% za interval prve pol ure Powellovega pogleda.

Fedova tabela verjetnosti ciljnega plačila . Dobava: CME NeighborhoodRevija: ‘Correct accountability’: Ali lahko veriga blokov nedvomno poveča vero v AI?

Ta članek ne vsebuje nasvetov ali rešitev glede financiranja. Vsak prenos financiranja in trgovanja vključuje grožnjo in bralce je treba naučiti miroljubnega vedenja, v katerega verjamejo, ko tvegajo.

4143 4143

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -