19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Bitcoin se odbija v ključnem območju zaradi upanja, da se bo cena...

Bitcoin se odbija v ključnem območju zaradi upanja, da se bo cena BTC izognila “veliki nuklearki”

Velik padec do $ 20, 00 0 ni pričakovati, pravi en trgovec, vendar na splošno še vedno nižje ravni ostajajo na kartah za vikend.

354 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

Bitcoin bounces at key range amid hope BTC price will avoid 'big nuke'

Bitcoin (BTC) je 2. julija obdržal ključno podporno območje, ko so ponudniki vstopili, da bi preprečili nov test v višini $ , 00 0.

BTC / USD 1-urni diagram sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

Bitcoin: “Leg down” v primerjavi z “big nuke”

Podatki Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali, da BTC / USD dosega najnižjo vrednost pri lokalnih najnižjih vrednostih v višini $ , 700 čez noč.

Poznejši odboj je paru vzel skoraj 1 USD, 00 0 višje, preden se poravnate na približno $ 30, 95 v času pisanja.

Kot je Cointelegraph poročal v četrtek, je ta nad $ 700 območje, ki je vsaj en vir trgovanja opredeljen kot zelo pomembno za bike, da ostanejo nedotaknjeni.

Konec tedna razpoloženje tako ni t tako mračno, kot je bilo nekoč, to so blažili pričakovanja, da bi se “noga navzdol” lahko – ali celo bi se še vedno morala zgoditi.

Priljubljeni trgovec Crypto Ed je opazil potencialno potovanje do lokalnega dna v indeksu relativne moči Bitcoin-a (RSI), kar bi posledično povzročilo prevelik padec cen, čemur bi sledil popravek.

“Ko sledimo vzorcu / trendu RSI in da valovnega vzorca, bi BTC lahko naredil še 1 nogo navzdol, “je menil.

“Ne pričakujem velike nuklearke ….” velika nuklearka ‘kot pri selitvi v 20 k ali manj. “

BTC / USD 4-urni in RSI scenarij grafikona. Vir: Crypto Ed / Twitter

Od odhoda $ 64, 500 najvišjih vrednosti, Bitcoin se je znižal na največ $ 28, 600, z nižjimi najnižjimi nivoji in izzivom 2017 vrh $ 20, 0 doslej ni bilo.

Kljub temu cenovne akcije ostajajo v območju, pri čemer analitik Rekt Capital zazna trdno padajoč trend, ki pa vseeno vsebuje jasen nivo za izterjavo.

“BTC to še vedno ohranja struktura in modra diagonala bosta še vedno trendna črta, ki bo opazovala preboj, ko bo čas, “je rečeno v komentarjih na priloženi tabeli.

Altcoins trend navzdol

Altcoins so medtem zdrsnili s predhodne moči, izgube pa so v veliki meri premagale rahlo upadanje Bitcoina in dosegle 5% ali več.

Eter (ETH), največji altcoin po tržni kapitalizaciji, s katerim se trguje po 2 USD 060 na dan, znižanje za 3% – zgodba, ki se je ujemala z različnimi drugimi pomembnimi kriptovalutami.

Ethereum Classic (ETC) se je v primerjavi s prejšnjim tednom povečal v javnosti, Elon Musk pa tudi ni uspel dobiček za Dogecoin (DOGE), ki se je v času pisanja znižal za 4%.

Tu izražena stališča in mnenja niso izključno avtorjeva in ne odražajo nujno pogledi Cointelegraph.com. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

Prejšnji članekTajska SEC in regulator Kajmanskih otokov ukrepata v zvezi s sistemom Binance
Naslednji članekNizozemska nogometna ekipa AZ Alkmaar za zadrževanje Bitcoinov in plačevanje igralcev v BTC

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments