15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Bitcoin se po tedenskem "kapitulacijskem dogodku" odbije, tako da izgubi 14,2 milijarde...

Bitcoin se po tedenskem “kapitulacijskem dogodku” odbije, tako da izgubi 14,2 milijarde USD

Cena Bitcoinov na kratko preseže $ 40, 00 0 in Eter se povzpne nad 2 $, 480, ko se trgovci ohranijo po “zgodovinskem dogodku razdolževanja” iz prejšnjega tedna.

28623 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Bitcoin bounces after weeklong ‘capitulation event’ results in $14.2B in losses

Kriptotrgovce so maja pozdravili zeleni trgi 24 kot večina altcoins so videli, kako so se njihove cene vrnile po upadu prejšnjega tedna, ki je bil “največji dogodek razdolževanja od marca 2020 razprodaja, «v poročilu Glassnode v verigi.

Po največjem mesečnem padcu cen v zgodovini Bitcoinov (BTC) se biki zdaj pripravljajo na vrnitev s precejšnjo količino podpore, ki se oblikuje blizu $ 37, 0 ravni in v zadnji uri se je cena Bitcoinov vrnila na $ 37, 00 0 stopnja.

Povrat cene Bitcoinov. Vir: Glassnode

Kapitulacija iz prejšnjega tedna je bila “ena za zgodovinske knjige , “S podatki podjetja Glassnode, ki kažejo, da je obseg realiziranih izgub v verigi” zasenčil vse prejšnje kapitulacijske dogodke “z novimi najvišjimi vrednostmi 4 USD. 53 milijard izgub, zabeleženih maja 05 in $ 14. 2 milijarde zabeleženih za teden kot celoto.

Bitcoin je realiziral izgubo. Vir: Glassnode

2 USD. 56 milijard neto izgub v verigi, zabeleženih maja 19 je bil 136% večji od marca 2020 COVID-19 razprodaja, s podatki, ki kažejo, da:

“Ta dogodek je presenetil velik prerez trga.”

Vendar niso bili vsi trgovci presenečeni zaradi premika, saj so imetniki BTC s kovanci, starimi od 1 do 3 let, kovanci v začetku cikla, “verjetno rotacijski kapital za zajemanje cene, ki ni večja ETH v tistem času. ” Nato so te entitete med kapitulacijo prenehale prodajati, novejše roke pa so opazile panično prodajo, ko so šprintale proti izhodom.

Na splošno je prejšnji teden zaradi “zgodovinske kapitulacije” prišlo do približno 9% do 9,5% trenutne tržne kapitalizacije kot nerealizirane izgube, kar je v primerjavi s prejšnjimi dejansko precej majhno marca 2020 in novembra 1200.

Relativna nerealizirana izguba za Bitcoin. Vir: Glassnode

Kratkoročni imetniki so nosili breme razpada trga in “trenutno imajo skupno nerealizirano izgubo – 33. 8% tržne kapitalizacije na njihovi kovanci. “

Močno prizadeto altcoins vrne nazaj

maj Preoblikovanje cen je bil dobrodošel pogled na trg altcoinov, ki je bil še posebej prizadet med prodajo v prejšnjem tednu .

Eden največjih dobičkov na ta dan je bil Polygon’s MATIC, ki je še naprej deležen dodatne pozornosti skupnosti kriptovalut, saj se pojavlja kot najprimernejša rešitev za plast dva za Ethereum omrežje.

Dodani poudarek je privedel do 100% povečanja cene MATIC maja 24 z najnižjih 0 USD. 837 maja 19 do najvišjega dneva pri 1 USD. 55, medtem ko je žeton MKR proizvajalca prav tako dosegel več kot % do najvišjih 4 USD 100.

Dnevna uspešnost trga kriptovalut. Vir: Kovanec 0265

maj 24 tržni preobrat je povzročil tudi 25% povečanja cene etra (ETH) nazaj na $ 2, 360, medtem ko je Binance Coin (BNB) uspel pridobiti 39% in zdaj trguje blizu $ 185.

Splošna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 1 USD. 68 bilijonov in Bitcoinov stopnja prevladujočega položaja je 39. 2%.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph-a. Vsaka investicijska in trgovinska poteza vključuje tveganje, pri odločanju pa morate izvesti lastne raziskave.

7638208

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments