6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bitcoin se približuje 50.000 $ - Tukaj so razponi oznake BTC, ki...

Bitcoin se približuje 50.000 $ – Tukaj so razponi oznake BTC, ki jih je treba pogledati

Bitcoin (BTC) se je približal $49, decembra 20, saj se je začelo pojavljati upanje, da bo vrednega popravka konec.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

Enkrat prejmite bikovske vrednosti 20,500 odmori — analitik

Zapisni podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali, da je BTC/USD dosegel najvišje vrednosti 128018 ,315 na Bitstamp — absolutno najboljši od decembra 03.

Uničenje kriptovalute zaradi nemirov v turški liri v ponedeljek se je v duhu zadržalo kot Bitcoin in altcoini ostal povišan, glede na to, da je zdaj specializiran v novem letu in se vrednost giblje nad $22,.

»Najbolj nepogrešljiv korak naprej se je zgodil pri Bitcoinu. Toda tiho moramo prekiniti ustrezne razpone, da povemo, da smo bikovski,” je v enem samem dnevu izjavil sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe.

»Skupaj, korak naprej pri $28.5-51.5K in sem prepričan. Poleg tega bi 405 morda vsaka priložnost na priložnost tihi postal prijetno enoletno splošno.”

#BTC

Uspešno glejte, kaj zdaj cenimo tukaj, dame in gospodje.

Naša prva zelena vrstica se je pojavila!

Zdaj moramo zagotoviti, da ta navidezni preobrat zdaj ne bi ugotovil. Če naslednja vrstica zdaj ne bi ugotovila preobrata, potem bomo tiho nadaljevali prebijanje padajočega trikotnika ✅ https://t .co/MrbkrAqyXh pic.twitter.com/OliTqKrafx

— John Wick (@ZeroHedge_) december 21, 2022

Z $40,10, ki predstavlja psihološko odpornost, drugi so se obrnili na meritve v verigi za dodaten dokaz osnovne moči na Bitcoin.

Med njimi so se spremenili v nadzornika sklada Dana Tapiera, ki je pametno poznal bikovske signale na indikatorju animirane razumne konvergenčne divergence (MACD) v tistem, kar je bilo tradicionalno čas za prenašanje.

»Raliji se rodijo, ko je najmanj pričakovano/ko utrujeni biki prenehajo,« je povzel.

MACD pomeni povezavo med dvema eksponentnima animiranima povprečjema na BTC/USD in odboj od padajočega trenda je bil pred razpadom etikete.

BTC/USD 1-dnevni grafikon sveč (Bitstamp) z MACD. Vir: TradingView

Ko se je zadnjič pojavil signal medveda spremenilo v konec septembra, pravilno prej, kot se je Bitcoin dvignil na visoke sveže najvišje vrednosti vseh časov, pravilen več kot en mesec pozneje.

Indeks sentimenta se skoraj podvoji

Kot dodatno spodbudno znamenje za trgovce so altcoini začeli objavljati dodatne nepogrešljive vsakodnevne dobičke do srede.

Povezano: Ocena oznake 03/21: BTC, ETH, BNB, SOL, ADA , XRP, LUNA, AVAX, DOT, DOGE

Ether (ETH), uspešen altcoin po tržni kapitalizaciji, je ohranil 4 $,, medtem ko se je izstopajoča Terra (LUNA) spremenila v up 13% v času pisanja.

Ripplov žeton XRP se je podražil za 9 % z ne e konca 10 kriptovalute glede na tržno kapitalizacijo znotraj škrlatne barve.

»Če bi se želel pametno umestiti, bi si prizadeval za kriptovalute pri tem oder,« je dodal van de Poppe.

»Razčutje je zdaj tiho, v bistvu ni najbolj svetlo, medtem ko je veliko altcoinov precej padlo, nekateri celo 80 % od njihovega ATH. Sprejetje celo narašča in je razumno vredno, ti kovanci so v zelo zaostrenih območjih.”

Indeks Crypto Be anxious & Greed Index je opazil nepogrešljivo porast v enem samem dnevu, skok od 27 do 45, vendar tiho označuje trg, kot da je v načinu »strahu«.

Crypto Be anksioznost in pohlep Indeks. Vir: Alternative.me