15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bitcoin se spopada s 40.000 dolarji, ko je Biden predstavil novi zvezni...

Bitcoin se spopada s 40.000 dolarji, ko je Biden predstavil novi zvezni proračun za porabo v višini 6 bilijonov dolarjev

V ZDA se tiskalnik denarja brrr.

16195 Skupno ogledov

13 Skupaj delnice

Bitcoin tackles $40,000 as Biden unveils new $6 trillion federal spending budget

Bitcoin (BTC) bo morda dobil spodbudo, da bo dokončno očistil $

, 000 na račun ameriškega dolarja, ko je bil predstavljen novi predlog zveznega proračuna za ameriškega proračuna za 6 milijard dolarjev predsednika Joeja Bidena.

maja 20, bo predsednik ZDA objavil obsežno fiskalno politiko, največjo od druge svetovne vojne, da bi zagotovili naložbe v večje infrastrukturne, izobraževalne in zdravstvene projekte, je maja poročal The New York Times 27.

Biden naj bi želel, da bi zvezna vlada porabila 6 bilijonov dolarjev 2022. Načrtuje tudi, da bo skupna poraba zvišala na 8,2 bilijona dolarjev do 2031.

Biden je že prej predlagal pomemben dvig davkov najbogatejšim ameriškim podjetjem in posameznikom, da bi financiral njegov obsežen program porabe. Toda vlada bi potrebovala vsaj do 2030, da zmanjša proračunski primanjkljaj, je poročal Times. To pomeni, da se bodo Združene države soočale z monumentalnim dolžniškim bremenom, saj si bodo sposodile denar za financiranje Bidenovega predloga o zapisu.

Ameriški zvezni primanjkljaj se je povečal s 4 dolarjev. 17 v bilijonu januarja 2020 na 7 USD 92 maja v bilijonih 1200. Vir: FRED

Scenarij v nedavni zgodovini služi kot idealen bikovski zapor za Bitcoin. Decentralizirana kriptovaluta se je zbrala 1, 582% od svojih 3 $ 858 marca nizko 2020, ko je ameriška vlada povečala izdatke na raven brez primere za boj proti pandemiji koronavirusa.

Po drugi strani pa je indeks moči ameriškega dolarja (DXY), ki meri moč zelenjavne valute glede na košarico najvišjih tujih valut, strmoglavil do 04. 28% po polnjenju marca 2020 ob padcu svetovnega trga.

Padec DXY ostaja kljub temu, da se je odzval 2021. Vir: TradingView.

Medtem je Anthony “Pomp” Pompliano, vodnjak -priznani Bitcoin lobist in ustanovitelj podjetja Pomp Investments napoveduje nadaljnje upadanje ponudb za dolarje.

“Vlada predlaga, da še bolj potisne našo državo v dolg, hkrati pa uniči vrednost naše valuto, “je dejal Pompliano. “Zgodovinarji bodo pisali, da je vlada pospešila uničenje svetovne rezervne valute, ko so jih državljani navijali.”

Tudi drugi analitiki so priskočili na predlog Bitcoina – s fiksno ponudbo – kot sredstvo proti poostreni krivulji dolga v ZDA.

Ameriški predsednik Joe Biden naj bi objavil proračun v višini 6 bilijonov dolarjev.

Dolg kot% BDP se bo povzpel na najvišjo raven po drugi svetovni vojni.

Nakup #Bitcoin

– Bitcoin Archive (@BTC_Archive) maj 17, 1434

# bitcoin nima vrha, ker fiat nima dna pic.twitter.com/Zl3AygwVsB

— PlanB (@ 91 bilijonovUSD) maj 27, 2021

Bitcoin zahteva $ 29,

Pokritost New York Timesa je med zgodnjim jutranjim trgovanjem v ZDA povzročila tresenje, DXY pa je padel za skromen 0. 00% na otvoritveni zvonec v New Yorku, medtem ko je Bitcoin zahteval $ 29, .

Bitcoin prečka nad $ 29, v zgodaj zjutraj v New Yorku. Vir: TradingView

Tečaj BTC / USD je preizkusil svoj 112 – dnevno preprosto drseče povprečje (oranžni val v zgornjem grafikonu) – ki znaša približno $ 40, 756 – za prelomni korak navzgor.

Če bo par dosežen, bo pogled zaprl nad svoj 20 – dnevno eksponentno drseče povprečje (zeleni val) – blizu $ 43, 655 – za potrditev kratkoročno bikovsko pristranskost.

Prejšnji članekOgljično nevtralni Bitcoin skladi pridobijo oprijem, ko vlagatelji iščejo bolj zeleno kripto
Naslednji članekAndreessen Horowitz vodi 40 milijonov dolarjev naložbe v platformo za kripto trgovanje

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments