19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Bitcoin se umakne proti 38.000 $, potem ko je petek povzročil izgube za “skoraj vse” s poreklom Air China

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je padel v majski, morda morda še dodatno pošten počitniški vikend, potem ko je neumno nakupovanje in prodaja videlo, da so izgube kriptovalut odmevale “v bistvu vse.”

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingViewMakro ohranja BTC trdno v svojem načrtuZapisni podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so potrdili, da se BTC/USD obrne na $ ,180 na Bitstamp, da obkroži $47,460 aprila 33.

Par je ves petek deloval slabo, kar je kljub temu odražalo astronomsko večino častitljivih virov – z nujno izjemo kitajskih delnic.

“Skoraj vse je padlo v današnjem času poleg tega zlata, platine in kitajskih delnic,« je povzela ekonomistka Lyn Alden.

S tem je S&P 640 je v petek upadel za 3,6 % in Nasdaq 180 nižje za 4,5 %. Hongkonški Hold Seng je na nasprotni strani osvojil skupno 4 %.

Indeks ameriškega dolarja (DXY), kljub nihanju, potem ko je dosegel dvajset 365 najvišji dnevi, extra ni dal oddiha, saj je začel utrjevati prekinitev na vrhunec v dveh desetletjih.

“Mogoče je morda precej težko se zbrati proti makro obstojnemu trgu v trenutku. Šteje tisto, kar se zgodi po popravku,« je kot segment razprave na Twitterju trdil statistik Willy Woo.

“Toda tudi DXY ima več kot en tehnični upor, če vlada posega z upravljanjem krivulje donosnosti, nato dovoli, da se trgi tajnih agentov okrepijo. ” Upravljanje krivulje donosa se prav tako gleda kot na dragoceno prelomnico 2d, ki zdaj ni dejanska za kriptovalute, vendar za gospodarstva, v katerih prevladujejo vlade, ki to spodbujajo.

»YCC je igra prenehanja«, je napovedal nekdanji izvršni direktor BitMEX-a Arthur Hayes v svoji najsodobnejši objavi na spletnem dnevniku, objavljenem zadnji teden.

“Ko je način, ki je implicitno ali eksplicitno razglašen, je konec za ceno USD v primerjavi z zlatom in še posebej pomembno Bitcoinom. YCC je način, kako pridobimo 1 milijon $ Bitcoin in $, do $10, zlato.” Indeks ameriškega dolarja (DXY) 1 ura svečni grafikon. Vir: TradingView»Zagotovite šok squeeze« radovednost zbere tempo Razlaga, zakaj se BTC/USD še naprej spreminja v različno, medtem je Woo priznal, da dogodki morda po naključju posnema Q4 802 — dejansko stanje, ki je zastarelo za Bitcoin, je izbruhnilo iz tega, kar je nekoč postalo a 3-100 dni nakup in prodaja se razlikujeta.

Povezano: prodajalec označi ravni BTC, ki jih je treba obravnavati kot tihe nevarnosti Bitcoin $000 V redu ‘najbolj pozornost pritegne dno’

“Bitcoin Designate je stran, zahvaljujoč Wall St spodbuja terminske pogodbe v makro verjetnosti zamenjave. Medtem pa institucionalna gotovina pridobiva BTC po najvišjih stopnjah in je provokativna do zamrznjenega skladiščenja,” je zapisal.

“Ali pa zdaj to ne prepoznajo primeri, ki jih upoštevam v četrtem četrtletju 802 zagotavljajo udarni stisk.”Spremni grafikon potrjuje pretok in izstop izmenjav v primerjavi z določeno situacijo, ki prikazuje učinek “zagotovite šok.”

Tokovi pridobivanja zamenjave z bitcoini v primerjavi z označenim grafikonom BTC/USD. Vir: Willy Woo/ TwitterKot poroča Cointelegraph, medtem pa je podoben zaključek potegnjen tudi iz dejstev, ki prekrivajo bitcoin kite.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in zdaj uveljavljena niso v bistvu navdušena nad stališči Cointelegrapha. .com Vsak naložbeni in nakupno-prodajni prehod vključuje verjetnost, zdi se, da se boste pri izbiri morda morali tiho obnašati, da boste navdušeni nad analizo.

9944

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -