19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin še vedno zapoveduje 9. največjo tržno kapitalizacijo na svetu

Bitcoin še vedno zapoveduje 9. največjo tržno kapitalizacijo na svetu

Bitcoin Still Commands the 9th Largest Market Capitalization in the World

Kljub padcu vrednosti med v zadnjih treh mesecih je vodilno kripto sredstvo bitcoin še vedno deveto najdragocenejše sredstvo na svetu glede na tržno kapitalizacijo. Poleg tega bi lahko Bitcoin v prihodnosti preusmeril nekatera najdragocenejša sredstva na svetu, kot je kripto sredstvo 67% proč od obračanja celotnega vrednotenja Googlovega tehnološkega velikana in drugih dragocenih podjetij in blaga.

Bitcoin: Deveto najcenejše premoženje na svetu v smislu tržne kapitalizacije

Bitcoin je po statistiki activdash.com, spletnem portalu o tržni kapitalizaciji svetovnega premoženja, še vedno deveto najdragocenejše sredstvo na svetu. Pred tremi meseci se je bitcoin (BTC) dotaknil najvišjih vrednosti (ATH) vseh časov pri $ 64, 648 in cena je še vedno večja od 45% pod tem obsegom.

Vodilno kripto sredstvo prav tako dotaknil nizko pred desetimi dnevi pri $ 28, 258 na enoto, vendar je uspel obnoviti približno 14% izgub od takrat. Seveda je pri ATH bitcoin imel veliko višji položaj na seznamu activdash.com in je prehitel podjetja, kot je Facebook (Nasdaq: FB). V soboto je tržno vrednotenje bitcoinov (BTC) preskočilo Berkshire Hathaway (NYSE: BRK.A).

Bitcoin Still Commands the 9th Largest Market Capitalization in the World
Podatki o vrednotenju od sb. 3. junij 2021, ob 7: 30 am

Bitcoin (BTC), s svojo tržno oceno v višini milijard USD 648 , je še vedno med glavnimi sredstvi na svetu nad podjetji, kot so JPMorgan Chase, Nvidia, Visa, Alibaba in Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC).

Tržna kapitalizacija bitcoinov je podvoji velikost ocen za podjetja, kot so Toyota, Procter & Gamble in Walt Disney Company. Vrednost Bitcoina je štirikrat večja od podjetij, kot so Phillip Morris, Royal Bank of Canada, Anheuser-Busch in Citigroup.

Flippening Percentages in Ethereum

Ustvarjalci activdash.com so razvili tudi drugo stran imenovano »BTC Flippening«, ki prikazuje, kako blizu je kripto sredstvo, da bi preseglo devet drugih vodilnih ocen premoženja. Na primer, Bitcoin je zelo blizu, da bi presegel Teslo, saj je približno 1% oddaljen od preskoka ocene podjetja za električna vozila.

Bitcoin Still Commands the 9th Largest Market Capitalization in the World

BTC je 36% stran od Facebooka, 57% stran od celotne tržne kapitalizacije srebra in 67% stran od Googla. Najboljši pes na seznamu je seveda zlato s svojimi dolarji 10 trilion tržnih ocen. Kar zadeva zlato, pa je BTC 6% poti in 28% v Applavih gromozanskih 2 $. 28 trilionska tržna kapitalizacija .

Bitcoin Still Commands the 9th Largest Market Capitalization in the World

Tudi vrednotenje Ethereuma ni preveč umazano, saj ima $ 258 kapitalizacija v času pisanja. To postavlja vrednotenje ethereuma (ETH) na 35 th položaj nad dragocenimi podjetji, kot so Netflix, Verizon, Coca-Cola in Vanguard.

Tretji -največje vrednotenje kriptovalut, ki spada med tether (USDT), ima skupno kapitalizacijo približno $ 62 milijard, medtem ko ima cardano (ADA) $ 45 .3 milijarde. Tako USDT kot ADA ne uvrščata na seznam activdash.com, saj 100 th pozicijo ima Toronto Dominion Bank s svojimi $

tržna ocena milijard.

Kaj menite o tem, da je bitcoin še danes deveto najdragocenejše sredstvo na planetu? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

As the Top Coins Lag Behind, an Odd Bunch of Crypto Assets See Double-Digit Gains

JPMorgan Says Crypto Market Is Healing, Expects More Price Decline Before Capitulation

Oznake v tej zgodbi

Alibaba, activdash.com, sredstva, Berkshire Hathaway, Bitcoin, kapitalizacija, Coca-Cola, surovine, Ethereum, Facebook, zlato, JPMorgan Chase, tržne kapitalizacije, Netflix, Nvidia, srebro, desetina, Tesla, Vrednotenja, Vanguard, Verizon, VISA

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, activdash.com, Reddit,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments