6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Bitcoin se zadržuje na Božičkovem shodu, saj sklad napoveduje novo leto "kratko...

Bitcoin se zadržuje na Božičkovem shodu, saj sklad napoveduje novo leto “kratko stisnje”

Težave bi lahko bile poleg tega zelo pametno zdaj dolgočasne, kljub temu pa vse večja oblika “samozadovoljnega” trga omogoča vžiganje za ognjevit trg, pravi QCP Capital.

2329 Skupni ogledi

00

Skupaj deleži

Bitcoin holds off on Santa rally as fund forecasts a new year 'short squeeze' Bitcoin holds off on Santa rally as fund forecasts a new year 'short squeeze'

Bitcoin (BTC) je ostal omejen, potem ko je decembra dosegel desetdnevne najvišje vrednosti 019 sredi sodobnih opozoril glede tržne “zadovoljnosti.”

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Dobava: TradingView

Kaj pa novo leto stiskanje?

Datoteke iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so sprejele BTC/USD, ker so se konsolidirali po prihodu notranjosti $77 od $53,000 v enem samem dnevu.

Biki so bili v smeri pomembnega prodajnega zidu vso metodo skozi psihološko pomembno fazo, analitiki pa so zahtevali $

,768 zadeti in zaščititi v predstavi, da se preobrne očitno v kratkih časovnih okvirih.

“Danes se bodo morja ločila tako, da se bodo streljala na naslednja nizka vrednost BTC,” standard prodajalec Pentoshi je tvitnil v atributu objave v družbenih medijih.

“Prosim od medvedov, prosim. Sezite na Ark. Dosežite za varnost. Poplazi se z nami na suho 50k vse lahko odkrijejo in utelesijo v slavi.”

Ker je bil “Božičkov rally” na tej ravni izveden brez kripto in arhaičnih trgov, ob gledanju naprej so nekateri ugibali o preobratu v novem letnem intervalu.

Za trgovsko podjetje QCP Capital je prvo pomenilo črpanje nizke likvidnosti prek praznikov kar lahko zelo verjetno sproži prehoden stisk v preveč brezbrižni tržni postavitvi.

“Menimo, da trg postaja zadovoljen, saj se razmere stiske zaradi tega stisnejo 50,768 – 22,815 kanal. In zdaj je verjetno, da je velika priložnost za nekaj kril (dolga pot udari),” so pozvali v sredo.

“…Zaščitimo svoj videz, da bo prišlo do stiska (verjetno na vrh), ko se likvidnost redči v praznike in v 2022. Če se to zgodi, bi lahko ponosno posedovanje wingov bilo zelo dobro, verjetno je zelo dobro.”

Stopnje financiranja na borzah so bile očitne, vendar nevtralne v vseh metodah prek izmenjav v času pisanja, so pokazale podrobnosti iz Coinglassa, ki namigujejo na odsotnost špekulativnega izvajanja.

Tabela stopenj financiranja BTC. Dobava: Coinglass

Buck opusti sodobne koristne lastnosti

Makro namigi so ostali utišani na Wall Avenue, ki se je medtem začela, saj 4,3-odstotni skok v zalogi Tesle (TSLA) ni vplival na učinkovitost Bitcoin.

Povezan: spregledan na vroče kriptovalute v 2021? Plačalo se je bleščeče vzeti Bitcoin in Ethereum, podrobnosti kažejo

S&P je bilo po izstopnem zvoncu nekoliko pokonci , medtem ko se je strah pred koronavirusom, ki je bil zaznamoval prejšnji teden, zaznati, da se umiri.

Dodatno olajšanje je prineslo upadanje ameriškega dolarja z indeksom valute ameriškega dolarja (DXY ) v smeri 91 izboljšajte ves dan.

Indeks valute ameriškega dolarja (DXY) 1-urni grafikon sveč. Dobava: TradingView

128018