18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitcoin se zniža kot Elon Musk Tweets Emoji zlomljenega srca

Bitcoin se zniža kot Elon Musk Tweets Emoji zlomljenega srca

Bitcoin Dips as Elon Musk Tweets Broken Heart Emoji

Cena vodilne kriptovalute je zadel hit, potem ko je milijarder Elon Musk v novem tweetu omenil Bitcoin v namigu na razpad. Muskova zadnja kripto objava, v kateri so zlomljeni srčni emoji in sklicevanje na pesem Linkin Park, je dejansko ustavila ponovitev prodaje tega tedna na trgu.

Mošusni Tweet zniža ceno Bitcoin pred vikendom

Slavni podjetnik Elon Musk je dodal še en tvit vrsti objav v družabnih omrežjih, ki so v zadnjih nekaj tednih močno prizadeli trge kriptovalut. Ponovno je prevzel vlogo tržnega vplivneža, tokrat pa je Musk sprehajal Bitcoin z namigom na morebiten razhod z vodilno kripto, na katero je ciljal v zadnjem času.

# Bitcoin 💔 pic.twitter.com/lNnEfMdtJf

– Elon Musk (@elonmusk) 4. junija, 2021

V drugem skrivnostnem tweetu je Musk napisal »#Bitcoin« in dodal emoji zlomljenega srca in mem, ki je videti kot par, ki razpravlja o svojem razhodu. Besedilo, ki spremlja sliko, se nanaša na besedilo priljubljene pesmi ameriške rock skupine Linkin Park “In the End”. Musk je pozneje objavil strip, ki prikazuje drugačen ločen par.

Bitcoin Dips as Elon Musk Tweets Broken Heart Emoji

Po tweetu se je cena bitcoinov (BTC) v petek zgodaj znižala za več kot 3% na precej manj kot $ 38, 000. Po nadaljnjih izgubah se je kriptovaluta z največjo tržno kapitalizacijo trgovala pod $ 37, na kovanec v času pisanja. Padec je končal nedavno stabilizacijo, pri kateri se je cena BTC usmerila proti 40 k označi ta teden.

Tech Tycoon Elon Musk se vrača v trolling Bitcoin

Poslovne odločitve in komentarji družbenih medijev Elona Muska so v preteklosti okrepili kripto trge, primer Teslove naložbe v bitcoin v vrednosti 1,5 milijarde USD februarja, pa tudi njegovega šilinga dogecoinov. Vendar pa se je odnos milijarderja do vodilne kriptovalute sčasoma spreminjal.

V začetku maja je tvitnil, da njegovo podjetje za električna vozila ustavlja plačila BTC za svoja vozila, navaja pa okoljske pomisleke zaradi “hitro naraščajoče uporabe fosilnih goriv za pridobivanje bitcoinov.” Kriptoekonomija je po objavi izgubila milijarde dolarjev.

Bitcoin Dips as Elon Musk Tweets Broken Heart Emoji

Ta poteza je sprožila negativne odzive kripto skupnosti in močne Muskove razprave s člani na družbenih omrežjih so povzročile ugibanja, da je Tesla morda prodal svoje bitcoine ali da to namerava storiti. . Njegov ustanovitelj in izvršni direktor je kasneje pojasnil, da proizvajalec električnih vozil “ni prodal nobenega bitcoina.”

Po spopadu je Musk začel spodbujati uporabo obnovljive energije v rudarski industriji, Tesla pa je izjavil nameni uporabe bitcoinov takoj, ko rudarstvo preide na bolj trajnostno energijo.

Muskovi komentarji in dejanja so odmevali onkraj kripto prostora. CNBC je župana Miamija Francisa Suareza pred kratkim citiral, da je tehnološki tajkun izpostavil težavo z bitcoini, ki zmanjšuje njegovo uporabnost kot finančno sredstvo. Suarez, ki se opisuje kot “velik oboževalec Elona Muska,” je predlagal, da bi lahko ena oseba premikala ceno bitcoina za 20% z enim tweetom je težava, ki kaže, da kripto potrebuje večji obseg transakcij in večjo stabilnost, da se uporablja kot varovanje pred tveganji proti fiat valuti.

Kaj misliš o Muskovem najnovejšem tweetu glede Bitcoina? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Payments Firm Square May Build a Hardware Wallet, Dorsey Heckled at Bitcoin Conference Over Censorship

Survey Finds Gen Z More Likely to Invest in Cryptocurrencies and Memes Over Traditional Investments

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, razpad, zlomljeno srce, strip, komentar, par, kripto, kripto trg, kriptovalute, kriptovaluta, dip, dogecoin, padec, Elon Musk, emoji, vplivnež, Linkin Park, pošta, cena, odboj, Rock Band, pesem, Split, Tesla, Tweet, Twitter

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, W iki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments