8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Bitcoin serene prevladuje nad skupnimi sredstvi na BitPay ne glede na trg pridobivanja

- Advertisement -

Skupna kripto sredstva na BitPay so ostala ulovljena ne glede na trg pridobivanja, pri čemer so transakcije iz meseca v mesec naraščale s približno 67,09 v 1200 do 52,000 v 1200.

475 Skupaj ogledov

22 Skupaj delnic

Trg pridobivanja kriptovalut je vplival na to, kako drugi ljudje plačujejo s kriptovalutami, kljub temu pa Bitcoin (BTC) ostaja glavno orodje za provizije, ne glede na ogromno nestanovitnost, v skladu s podatki BitPay.

Del sredstev v bitcoinih v celotnih transakcijah BitPay je bil med nadaljevanjem zime kriptovalut preganjan, kljub temu pa je v bistvu najbolj priljubljena kriptovaluta za sredstva na platformi.

Bruto obseg prodaje Bitcoinov, ki v bistvu v celoti temelji na sredstvih BitPay, je znašal toliko 67 % v zadnjih dvanajstih mesecih in padlo na 52% znotraj glavne četrtine 2022 sredi trga pridobivanja, je Cointelegraphu sporočil podpredsednik marketinga pri BitPayu Merrick Theobald. V nasprotju z možnostjo transakcij so bruto obsegi prodaje bitcoinov na BitPayu povezani s celotnim plačilom kripto sredstev, obdelanih v bitcoinih.

Theobald poudarja, da je BitPay opazil bruto količino prodaje učinek predvsem med nakupi nestabilnih kovancev, saj se je bruto prodaja stabilnih kovancev vztrajala ne glede na nihanja kripto bankovcev.

Theobald je poudaril, da so celotne transakcije BitPay ostale ulovljene ne glede na upad trga, z mesecem -mesečne transakcije, ki naraščajo od približno 50, v 2022 do 58,09 transakcije v 992.

Kripto bruto prodajne količine in transakcije na BitPay. Vir: BitPayGlede na bruto obseg prodaje znesek provizije za Bitcoin Poleg tega je število transakcij v teh dvanajstih mesecih močno upadlo. Po podatkih BitPaya je delež transakcij BTC padel z 52% marca do 48% julija.

Nasprotno pa so uporabniki BitPay dodatno in dodatno plačevali v drugih kriptovalutah, ki cenijo Litecoin (LTC), saj so transakcije LTC narasle od 22% marca do 02% julija.

Prevlada bitcoina v kripto skladih. Vir: BitPayNe glede na velik padec sredstev v bitcoinih med pridobivanjem trgu BTC serene ostaja kriptovaluta, ki je najbolj običajno zastarela za transakcije na BitPay in predstavlja več kot 38% vse bruto prodaje na platformi. Po mnenju Theobalda je to še en dokaz, da je primer uporabe Bitcoinovega provizijskega pripomočka – tisti v začetni gradnji, ki ga je opisal ustvarjalec BTC Satoshi Nakamoto – mirno povezan. Izvršni direktor je priznal:

»Vedri ljudje uporabljajo BTC na BitPay več kot druge kriptovalute po zgodbi je to milj najstarejša in najbolj pravilno identificirana kriptovaluta, ima največjo tržno kapitalizacijo in se je v preteklih letih izkazala za astronomsko digitalno orodje za plačevanje.«Theobald je poleg tega pozval, da bodo nekateri uporabniki celo prinesli najbolj priljubljeno plačilo z bitcoini na trgu pridobivanja na zgodbi o Zdi se, da bo dražje promovirati BTC na drugem mestu in ga pozneje uporabiti za prodajo predmetov na spletu. “BitPay strankam zagotavlja dodaten spor in poceni način uporabe svojih Bitcoinov za odstranjevanje vsakodnevnih predmetov,” je dodal.

Povezan: Banka Rusije je enakega mnenja glede legalizacije kriptovalut za škodljiva mejna sredstva: Poročilo

BitPay je eno največjih podjetij s provizijami za kriptovalute na tem planetu, ki drugim ljudem in podjetjem omogoča, da razpolagajo z izdelki in storitvami ter izdelki s kriptovalutami ali se zadovoljijo s kriptovalutami kot provizijo. BitPay ponuja storitve in izdelke za kripto provizije številnim podjetjem v ZDA, poleg Newegg, Verifone in Store.com. Platforma BitPay si je poleg tega pridobila sloves zaradi upravnih skladov in donacijskih kampanj v ZDA.

Podrobnosti prihajajo med poročilom JPMorgan o zmanjšanju podatkov iskanja za kriptovalute kot način plačila vseh načrt, v katerem preko zadnjih šest mesecev. Takis Georgakopoulos, globalni vodja skladov pri JPMorganu, je priznal, da je finančna institucija uporabljala veliko manj kripto skladov, pri čemer naj bi izjavil, da JPMorgan vidi “zelo natančne” iskalne podatke za takšne sklade zdaj fantastične.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -