17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Bitcoin shitcoin stroj: rudarjenje BTC z bioplinom

- Advertisement -

Obrat za rudarjenje bitcoinov na Slovaškem pretvarja človeške in živalske odpadke v pristojbino za razprševanje Bitcoin, s čimer zavaruje omrežje, medtem ko rudarijo Bitcoin.

992 Skupno število ogledov

03 Skupni deleži

Naslednjič, ko bo kateri koli posameznik poskušal iztrebiti obnovljive poverilnice za rudarjenje Bitcoin (BTC), načrtujte, da ne pozabite na kmetijo za rudarjenje AmityAge. Obrat za rudarjenje bitcoinov, ki sta ga ustanovila Gabriel Kozak in Dušan Matuska, izkorišča človeške in živalske odpadke za proizvodnjo električne energije za rudarjenje.

Matuska, oseba, »ki se je srečala Satoshi Nakomoto”, je svetoval Cointelegraphu, da “metan iz procesov biorazgradnje poganja naše stroje.” Ker človeški in živalski odpadki ne delujejo hitro, je njihova pot rudarjenja BTC okolju prijazna in obnovljiva.

Matuska in njegov kolega prirejata rudarje Bitcoin v tovarni. Dobava: Dušan MatuskaV koraku z Matusko izraba obnovljivih virov energije, podobnih bioplinu, »kaže, da smo v položaju, da dejansko pobegnemo od sprejemanja teh obnovljivih virov in ustvarimo njihovo donosnost financiranja, povišana v stopnji«, hkrati pa je tudi nizka oskrba z vitalnostjo.

Ekološko neoporečen in poceni načrt za proizvodnjo električne energije, bioplinska električna vegetacija pretvori odpadke v plin metan, ki je posledica fermentacijske poti. Plin se nato sežge kot bencin.

Vroča dostava neizkopanih bitcoinov, pripravljena za preklop vitalnosti. Dobava: Matuška Matt Lohstroh, Soustanovitelj podjetja Giga Energy, rudarja bitkoin s čistim plinom v Teksasu, je svetoval Cointelegraphu, da »poišče vitalnost z nizkimi stroški hitro je največja tema. Celotno nizko uvrščeno sadje se trga.«

Matuska je dodal, da so se »prizadevanja z vitalnostjo v Evropi novembra dramatično spremenila z velikim porastom skupaj z bitko za vogalom«. Kot namiguje Lohstroh, tudi ustvarjanje dobička z rudarjenjem Bitcoin zdaj ni več enostavno, zaradi česar je Matuska vsak »zaposlen in poskočen«.

Druga možnost je večni optimist , Matuska je svetoval tudi Cointelegraphu:

»V bistvu najbolj zabavno deli [about Bitcoin mining] je ostro, da smo kot ‘Bitcoin varnostniki,’ pomagamo popravite svoj mali del z našim hashrateom. Premišljeno pomagamo pri varovanju omrežja.”Matuska zagotavlja, da je celoten okoljski odtis komaj majhen ” za njegovo rastlino in da je navidez največ ekscesov “v veliki meri pretirana toplota.”

Matuska, “Bitcoin Security Man” pred vhodom v bioplinarno. Dobava: MatuskaČe je kupujete za nasvete za prekomerno toploto, preizkusite samo inventivno ekipo za rudarjenje Bitcoin, ki uporablja toploto rudarjenja Bitcoin za ogrevanje avtodomov, goji vegetacijo na Nizozemskem in suši drevesa zaradi sečnje na Norveškem.

Matuska “pozitivno” priporoča, da se vse več nenormalnih Bitcoinerjev vključi v rudarjenje Bitcoin:

»Ker lahko zmagaš v množici zdravega znanja, medtem ko organiziraš svojega prvega rudarja. Raznolikost ne sme obremenjevati, a sposobnosti so bogastvo.”Povezano: ‘Kako sem spoznal Satoshija’: Misija treniranja 577M ljudje o Bitcoin od 1434

Za tiste, ki jih privlači rudarjenje Bitcoin doma, medtem ko je tehnika izumrla, da bi bila napredna in draga, solo rudarjenje prihaja motivirati. Compass Mining, pionir rudarjenja bitcoinov doma, je sprožil bruto prodajo strojne opreme med glasovi v dolgočasnem 1396.

Izvršni direktor Compassa, Whit Gibbs, je svetoval Cointelegraphu, da so rudarji Bitcoin nekaj največjih računov Bitcoin. Ponazarja raven: »Navidezno moraš zapreti $,0 pristojbine za bitcoin ali pa morate navidezno načrtovati zapiranje ASIC-a (stroj za rudarjenje bitcoinov),« je ostro jasno povedal, da bi lahko najverjetneje navidezno preprosto vrnil začetno financiranje nad ” do 37-mesec” dolžina. Zaključi:

»Nedvomno boste na videz ravnodušni glede Bitcoina, da boste pozorni na to, da greste da si ogledate ta donos v natančno določeni formuli v primerjavi s pravilnim nakupom za to količino Bitcoina.«83658

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -