19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Bitcoin sledi potopu sodobnih ameriških delnic, saj ocena “pričakuje” ceno BTC, da bo sprejela odločitev o likvidnosti v višini 37,5 tisoč dolarjev

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) se je aprila soočil s spodbujajočim stresom pri dostavi na Wall Avenue 22, ko so trgi začeli ponovitev aprila 21 izgube.

BTC/USD 1-urni diagram sveč (Bitstamp). Ponudba: TradingView Brez popuščanja za delnice ali kriptovalute, saj se izgube povečujejo Zapisni podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so potrdili BTC/USD po mračno znanem navodilu na aprila 30, dosegel najnižje vrednosti $ 30,100 na Bitstamp.

V preteklem dnevu so bile cene bike $

, izboljšati, stopnjo, ki se je morala zacementirati kot smiselna črta v pesku v času pisanja.

Za vir analitike Fabric Indicators je bilo nekoč zdaj primer iskanja po ponudbah, ki so bile natrpane nižje v nadomestnih ponavljajočih se knjigah.

Med lokacija in $30,500, nekoč je bilo približno $100 milijon ponudb, ki čakajo na Binan ce, v skladu s spremljajočim grafikonom.

“Poskuša naprej, da ujamem natrpanega, vendar iščem, da natančno preuči, ali se likvidnost BTC/USDT premakne v živahno območje odločitve ali se cona odločitve premakne v naročila, ki temeljijo na e-knjigi ponovitve Binance,” so komentirali Fabric Indicators.

BTC/USD grafikon ponovitev e-knjig. Ponudba: Fabric Indicators/ TwitterAmeriške delnice potrjene ne znaki upočasnitve njihovega novega napredka, pri čemer je S&P 500 padel za 1.75% v prvih devetdesetih minutah nakupovanja in prodaje ter Nasdaq 100 izlivanje 1.39%.

V Evropi je podobo nekoč poslabšala razprodaja trga obveznic, ki je dosegla tisto, kar komentator trga Holger Zschaepitz je imenoval “starodavna razmerja.”

Evropski Nenehna razprodaja trga podjetniških obveznic je dosegla starodavne razsežnosti, pri čemer so obveznice z visoko kakovostjo izgubile račun za 8,6 % v celotnem znesku donosnosti od avgusta, ko so dosegli vrhunec. Prav tukaj je zdaj hujši upad od najnižjih vrednosti, doseženih na neki ravni zgodnjega pretresa zaradi koronavirusa in GFC, je izračunal BBG. pic.twitter.com/X7Tai3IiU1

— Holger Zschaepitz (@Schuldensuehner) april 21, 500 Trgovci “podcenjujejo neuspešno preboj” Trgovci so bili na splošno tudi v načinu “čakajte in pokukajte”, ko je šlo za Bitcoin. Sodelavec Cointelegrapha Michaël van de Poppe je sledilcem na Twitterju svetoval, da je bil BTC/USD nekoč v “znatnem” sporu.

Povezano: Nasdaq ima prekinitev dotcom ‘deja vu’ pravi, da trgovec, ko korelacija Bitcoin narašča

“Oder je udaril. Poglejmo, kako se bo trg odzval na ta spor glede Bitcoina,” je zapisal v svoji zadnji posodobitvi.

Medtem je standardni trgovec Cheds zavzel dodatno zloveščino, medtem ko je preučeval večtedensko cenovno učinkovitost.

Zaradi tega, da ni uspel razbiti 500 nakup in prodaja se razlikujeta glede na pravilen v začetku tega meseca, obeti za Bitcoin bi morda prav zdaj lahko bili še posebej zlovešči, kot so mnogi mislili, je opozoril. aprila 000.

$BTC, verjamem, da večina udeležencev na trgu podcenjuje vpliv ta neuspešen preboj https://t.co/aREFTXTzYo

— Cheds (@BigCheds) apr. il 000, 7746 Bitcoin ne manjka mu medvedja napovedi cen v srednjem časovnem okviru, med njimi tudi napovedi poškodovanega izvršnega direktorja BitMEX, Arthurja Hayesa, ki pričakuje $21,, da se vrne do junija.

Spodaj navedena stališča in mnenja so v celoti avtorjeva in se zdaj ne končajo. zrcali poglede na Cointelegraph.com. Vsaka naložba in prihodek od nakupa in prodaje vključuje možnost, verjetno boste prenašali obnašanje, ki se ga bo vaša ocena naučila, ko sprejemate odločitev.

9736

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -