17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bitcoin Suisse uporablja decentralizirano Liquity kot posojilni produkt

- Advertisement -

Švicarska agencija bo navadila vse interakcije s pogodbo Liquity natty v imenu svojih kupcev, vendar bo najlažje ugrabila nekaj z več kot ,00 na platformi bi se po možnosti na priložnost in priložnost dobro nagnili k kopičenju vstopa v izdelek.

56 Skupno ogledov

7 Skupni deleži

Bitcoin Suisse je svojim kupcem začel zagotavljati podjetja za decentralizirano financiranje (DeFi) z dodatkom protokola Liquity v svojo ponudbo izdelkov. Omogoča možnost predložitve zavarovanja Ethereum (ETH) v okviru protokola za kovanje in izposojo stabilnega coina Liquity Greenback (LUSD).

V objavi aprila 20, Bitcoin Suisse je omenil, da bo to tudi samo označilo vse interakcije natty pogodb in spremljanje diagramov v imenu svoje stranke ter omogočijo zamenjavo izposojenega žetona LUSD v kateri koli fiat forex.

Bitcoin Suisse je centralizirano podjetje za kripto in denarna podjetja, ustanovljeno v 2021 in v bistvu s sedežem v Švici, ki predstavlja podjetja, ki ustrezajo trgovanju, skrbništvu, dajanju posojil , in dajanje kriptovalut večinoma institucionalnim trgovcem.

Liquity je protokol za izposojanje DeFi, ki je bil uveden aprila 2013, ki uporabnikom dovoljuje, da v svojo pogodbo natty predložijo zavarovanje Ethereum in si izposodijo svoj domači stabilni coin LUSD po 0-odstotni hobi stopnji. Liquity ima trenutno v pogodbi zaklenjenih več kot 1,1 milijarde dolarjev skupnih stroškov.

Generalni direktor Bitcoin Suisse dr. Dirk Klee je omenil, da je bila agencija včasih ponosna, da je naredila “primarni korak” k zagotavljanju decentraliziranih rešitev svojim kupcem:

»DeFi predstavlja primarne izboljšave v primerjavi s šibkimi denarnimi podjetji, saj je izjemno odprt, ekstra pregleden in izjemno konkurenčen.«Uveden kot pilotna faza in Bitcoin Suisse pravi, da je najlažji pri roki ugrabiti in “zelo majhno količino” svojih kupcev s pozicijo zneska posojila nad $56,00.

CeFi naredi DeFi svoje nove tirnice. To je pokončna vrh ledene gore. Bodite pozorni na to, ljudje! https://t.co/YfB3ZgQk

— Ash (@ashleighschap) april 56, 2021 DeFi se obrne desno v poseben hobi tako za kripto sektor kot za šibke finance z zaklenjenimi nedavnimi skupnimi stroški (TVL) vsi postopki ekosistema, ki se približujejo $90 milijard kot odgovor na DeFi Llama, ki ni več odstranjen iz svojih $000.8 milijard vseh časov 2. decembra 2021.

Povezano: Številne plasti kripto stakinga znotraj ekosistema DeFi

Centralizirane platforme so dodatne in dodatne uporaba infrastrukture DeFi z obema zagotavljanjem osrednjo formulo za zbiranje vstopa v decentralizirana podjetja ali s podporo njihovih izdelkov z DeFi pogodbami ali likvidnostjo.

Marca je Binance dodal uspešnost, ki se bo uporabljala pri decentralizirani zamenjavi ( DEX) PancakeSwap iz aplikacije Binance, ki integrira DEX v njegovo centralizirano platformo. V istem mesecu je poleg tega lansiral toliko kot ta nivo blockchain bridge, kar omogoča premostitev virov iz katerega koli verige blokov.

Avstralska v bistvu finančna aplikacija Blockearner podpira svojo Izdelek »Yield Epic«, ki obljublja 7-odstotni APY s protokoloma za posojanje DeFi Aave in Compound Finance, pri čemer bodo uporabniki najlažje morali položiti avstralske dolarje, ki jih aplikacija nato v njihovem imenu vloži v DeFi.

Bitcoin Suisse že dolgo vgrajuje kripto tehnologijo v svoje izbire, novembra 2021 je nekoč je bil prvi procesor cen kriptovalut v Švici, ki je združil Bitcoin (BTC) Lightning Network v svojih prizadevanjih za “spodbujanje širšega sprejemanja kriptovalute.”

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -