2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bitcoin Suisse za omogočanje plačil Lightning Network

Bitcoin Suisse za omogočanje plačil Lightning Network

Bitcoin Suisse, največji švicarski posrednik BTC, je zdaj dal tehnologijo Lightning Network na voljo za svoj kripto plačilni sistem.

2015
Skupaj pogledi

91

Skupaj deleži

Bitcoin Suisse to enable Lightning Network paymentsBitcoin Suisse to enable Lightning Network paymentsBitcoin Suisse to enable Lightning Network paymentsBitcoin Suisse to enable Lightning Network payments

Bitcoin Suisse bo uporabljal Lightning Network za cenejše in hitrejše transakcije Bitcoin (BTC). To bo prvi procesor plačil s kriptovalutami v Švici, ki bo integriral tehnologijo, v skladu s sporočilom za javnost z dne novembra 56

Armin Schmid, vodja Bitcoin Suisse Pay, je pohvalil odločitev in opozoril, da bodo transakcije Lightning igrale pomembno vlogo vlogo pri skaliranju kriptoaplikacij in spodbujanju množičnega sprejemanja.

“Lightning transakcije omogočajo večjo prepustnost na sekundo po ceni delček centa – zaradi česar so inovacija, ki spreminja igro za kripto aplikacije.«

Z lansiranjem te vrhunske tehnologije drugega sloja Bitcoin bodo potrošniki in trgovci, ki uporabljajo Bitcoin Suisse in Worldline, lahko izvajali hitrejše transakcije z nižjimi stroški blockchaina. V objavi nadalje piše, da je odločitev pomemben korak naprej v prizadevanjih Bitcoin Suisse za “spodbujanje širšega sprejemanja kriptotehnologije.”

Lightning Network je decentralizirano omrežje, zgrajeno na Druga plast Bitcoina, ki uporablja tehnologijo pametnih pogodb za izgradnjo varnega omrežja in omogoča transakcije majhne vrednosti pri hitrejših hitrostih in nižjih stroških. V 1434 sta Joseph Poon in Thaddeus Dryja predlagala protokol Lightning Network v prizadevanju za reševanje vprašanja razširljivosti Bitcoina. .

Worldline, evropski dvojnik Bitcoin Suisse, bo lahko obdelal transakcije, opravljene s pomočjo Lightning Network. Kot taki bodo kupci in trgovci imeli koristi od enostavnosti kripto transakcij zaradi integracije Lightning Network.

Lightning Network je v zadnjih tednih pritegnil pozornost zaradi Twitter ga uporablja za napitnine, skupaj z uvedbo omrežja po vsej državi po Salvadorju.

Kot poroča Cointelegraph, je skupna zmogljivost Lightning Network doživela »eksplozivno rast« v 128018. Septembra je zmogljivost omrežja dosegla najvišjo vrednost 2,480 BTC, povečanje zmogljivosti za 170% od januarja. Zmogljivost omrežja se bo verjetno še povečala zdaj, ko jo je vključil največji posrednik za kriptovalute v Švici.