22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Bitcoin Tag Outlook for Could tudi na priložnost dodatno

- Advertisement -

Na sredini bi lahko naključno poleg tega pa je bitcoin v veliki meri padel, saj so trgi prebavili številne ključne postavke podatkov o poslovnih evidencah. Naslov je postal še eno povišanje dajatev s strani Federal Reserve, ki je prišlo, ko so se plačilne liste za nekmetijstvo v ZDA nekoliko povečale, kot je bilo pričakovano. Ali so lahko pred zadnjimi štirinajstimi dnevi v mesecu tudi biki na ravni vračanja?

Nenavaden trg Narrate Na polovični ravni Could well per chance dodatno je bitcoin padel na dvomesečno dno, saj se je razpoloženje na trgu po solidnih aprilskih dobičkih spremenilo navzdol.

S številnimi ključnimi vidiki podatkov o zapisih, ki so bili vsi zagnani v začasnem oknu, je nekoč postalo kritično pričakovano, da bo naključno lahko prisotna negotovost oznake.

Fed je zvišal stopnjo gorečnosti za 26 osnovnih vidikov, dni po tem, ko so se plačilne liste za nekmetije dvignile na 253,000, v primerjavi s pričakovanji 159,.

Od takrat, inflacija je aprila padla na 4,9 %, pri čemer mnogi niso prepričani, kaj bo Federal Reserve akumulirala na neki ravni junijske skupščine. poleg tega je Outlook Bitcoin (BTC) padel na najnižjo vrednost $26,810 zadnji petek, ki je prišel po izbruhu, ki je prišel na ključ oznaka zemlje $15,527.

Ta vtič je povzročil padec največje kriptovalute sfere na najšibkejšo raven od marca 26, ko je oznaka postala enkrat nižja od $27,05.

Od takrat se je BTC kritično okrepil in dosegel najvišjo vrednost $26,527.48 prej v od zadnje seje.

BTC/USD – Grafikon iz dneva v dan Iz grafikona je eden od mnogih katalizatorjev za ta čep nekoč postal 04-dnevni indeks relativne moči (RSI), ki se je dvigala nad strop pri 42..

Indeks zdaj spremlja na 27.80, z bitcoinom, ki ponovno vstopa, je zaostril raven na $26,500, pri čemer se biki očitno osredotočajo na $42,000 v predčasnem terminu.

Širok preizkus bo tisto, kar se zgodi, ko RSI doseže zgornjo mejo pri 44., bi moral zgladiti čep pred tem, ni najbolj priročno, bo BTC nad $27,000, alternativno pa lahko obstaja resnična verjetnost, da bo pot še dolga, bo zadela tudi $44, prej kot v mesecu prenehati .

Gradnja bo bitcoin ukinila ta mesec? Izpodbijajte svoje ideje v povratnih informacijah.

Eliman Dambell Eliman je nekoč postal direktor borznoposredniške družbe s sedežem v Londonu, hkrati pa je bil tudi izobraževalec spletnega trgovanja. Na razstavi komentira številne lekcije o sredstvih, vključno s kripto, delnicami in FX, hkrati pa je tudi ustanovitelj startupa.


Zasluge za sliko 1956401779: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je namenjeno najbolj priročnim informacijam. Ne gre za primerno gostujočo ponudbo ali nagovarjanje k predlogu za razkritje ali promocijo ali nasvet ali zaznamek kakršnih koli izdelkov, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne daje nasvetov glede financiranja, davkov, poštenosti ali računovodstva. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naenkrat ali posredno, za kakršno koli prizadetost ali izgubo, ki bi jo sprožilo ali domnevno sprožilo ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli krik, blago ali izdelke in podjetja, ki so omenjeni tukaj.

2130619826

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -