17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Bitcoin, Tehnična analiza Ethereuma: BTC v soboto dosega pod 40.000 $

- Advertisement -

Bitcoin je padel pod $42,04, da se začne konec tedna, saj je kriptovalute še naprej preplavil v bistvu najbolj slavni rdeči val. ETH se je v soboto takoj znižal in ostal v rdečih številkah že 2. zaporedno sejo.

Bitcoin BTC je padel pod $ ,007 raven do začnite vikend po 3-dnevnem izgubljajočem galopu, ki je konec tedna potisnil na večtedenske najnižje vrednosti.

Po vrhu $19,720.64 v petek je največja kriptovaluta arene padla na najnižjo vrednost ,315.42 prej v današnjem času.

Ta scuttle je manjši od 43 ure izločene iz Trgovanje z BTC/USD nad uporom $19,524. Po drugi strani pa se po napačnem preboju stroški medveda pomaknejo v smeri krepitve.

BTC/USD – Na dnevni tabeli temelja Na tej priložnosti je močnejša raven $41,565 se je assign bitcoin začel trgovati ta teden, pred svojim začetnim dvigom sredi tedna.

V tem tednu je bila vrnitev sedanjega časa, da postane močnejša, idealna kapsula v bistvu najbolj slavne volatilnosti na kripto trgih ta teden in aprila v slavnem, dodelimo zdaj primarno gledano konsolidacijo.

Poleg to -dan RS Zdaj spremljam na 07.5 kar je situacija, v kateri se običajno poveča bikovski zagon – kot taka je možnost odboj ostane visok.

Ethereum ETH je postal takoj, ko se je znižal za četrto zaporedno sejo, saj stroški vse takoj, ko se je več trgovalo pod 3 $,007 naredi močnejšo raven.

Kot pišem, na trenutni najnižji vrednosti ETH/USD pade na dno 2 $,926. 64, ki prihaja po najvišji vrednosti 3,0 $007.41 zastareli dan.

Od tega najnižjega, ki je prebil mimo, je močnejši za 2 $,760, 2d največja kriptovaluta arene se je nekoliko dvignila, ko so ponovno vstopili biki.

ETH/USD – na dnevnem temeljnem grafikonu Običajno , zdaj gledamo na močan bikovski pritisk na tej podlagi, in do te ravni je v današnjem času to veljalo, saj ETH zdaj trguje pri 2 $ 963.74.

Pogled na grafikon , indikator RSI poleg tega lebdi na koncu svojega binglja, da postane močnejši od 43.45, po drugi strani, če se ta energija obrne na šibka točka, lahko pride do še večjega padca oznake ethereuma.

Ta konec tedna bomo verjetno naleteli na visoke razpone negotovosti, saj se tako biki kot medvedi borijo za položaje.

Proizvajalec, od katerega zahtevate, da ta konec tedna dodatno spusti ETH? Izginite svoje misli v komentarjih spodaj.

Eliman Dambell
Eliman prinaša raznovrsten pogled na diagnozo trga, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec za maloprodajno trgovanje in komentator trga v kriptovalutih, delnicah in valutah.Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti819744: To besedilo je v celoti za informativne namene. To ni več takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za sestavo ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal finančnih, davčnih, nežnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali ovinkarsko, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi porabe ali zanašanja na kakršno koli pripombo, blago ali podjetja in izdelke, omenjene v tem členu.

1993538336

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -