17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bitcoin, Tehnična napoved Ethereuma: BTC, ETH ostajajo znotraj Crimson, da odpremo vikend

- Advertisement -

Bitcoin in ethereum imata vsak trgovanje padlo, da bi se začelo konec tedna, saj so se kriptotrgi še naprej soočali z medvedjimi pritiski. Nova negotovost v zvezi s skupščino centralne banke Federal Reserve, ki bo prihodnji teden, je menila, da so stroški konsolidirani tako velik del tedna, pri čemer sobota ni bila nič drugačna.

Bitcoin Bitcoin (BTC) je postal enkrat, a spet znotraj vijolične barve. na sedanji seji, saj so se stroški še naprej izmenjevali pod prevladujočimi $14,04 nivo.

Vrhunska kriptovaluta okolja je padla na najnižjo vrednost ,64.64 za začetek vikenda po najvišji vrednosti $30,64.54 v petek.

Sobotni padec je štel, da se cena še naprej počasi giblje dolgoročna stopnja utrjevanja $13,600, kar je do neke mere, ki je ni bilo doseženo od marca 13.

BTC/USD – vsak dan grafikon Eden od vzrokov BTC medvedi niso zajeli tega nadstropja je posledica resnice, da 14-dnevni RSI še naprej zaseda sedež dol nad svojim sprejemom utrdi.

V času pisanja tega relativna moč sledi pri 43.42, ki je kos nad zgornjo mejo 43, medvedi pa se verjetno izognejo vstopu v velikem številu, saj verjetno pričakujejo odboj.

Sveža zgodovinska preteklost je pokazala, da biki pogosto dvignejo stroške na tej ravni, kar na splošno je razlog za podporo poskusnega izvora do trenutne seje.

Ethereum Ethereum (ETH) na izbrani roki je dosegel svojo dolgoročno okrepljeno raven začasno zadeti nekje na trenutni seji, saj so trgovci pripravljeni prenesti april na podlagi podpore.

April je bil th e najslabši mesec za ETH od decembra, saj so stroški dosegli najvišjo vrednost 3 USD 77, na zadnjo stran 2 $, 770.

Sobotna zadnja stran je videla, da je ETH/USD padel na najnižjo vrednost 2 $, znotraj dneva .50, ki je nekoliko nad zaostritvijo na 2 $, 780.

BTC/USD – vsak dan grafikon Po nizki ceni se je od takrat dvignila, kot je zahtevala zgodovinska prejšnja, z biki pogosto ponovno – vstop na trg na tej točki.

Od pisno, ETH se trguje po $2,770.64, kar je 0.43% nižje od petkovega presežka in vzbuja toliko upanja na čakajoče preobrate.

Če se to mora zgoditi, 38 strop znotraj indikatorja RSI bo treba tiho obvestiti, da bi skupaj podprli več bikov.

Ali bo morda na koncu morda samo domnevalo o konsolidaciji žigov v kripto? Pustite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Eliman Dambell
Eliman prinaša pestro točko predpostavke za analizo trga, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec za maloprodajno trgovanje in tržni komentator v kriptovalutih, delnicah in valutah.


Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

1962634390Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informativne pozitivne vidike najvišje. Zdaj je dolga pot, ne pa takojšnja ponudba ali nagovarjanje predloga za dajanje prednost ali prodajo ali priporočila ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali korporacije. Bitcoin.com zdaj ne bi zagotavljal financiranja, davkov, pravilne vrste ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, pravilna zdaj ali v krožnem prometu, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala zaradi ali naj bi bila predstavljena z ali v povezavi z poveljevanjem ali zanašanjem na kakršno koli problematično gradivo, predmete ali storitve, o katerih se govori o tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -