17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bitcoin, Tehnična napoved Ethereuma: Kripto negotovost se nadaljuje, ko BTC spet pada

- Advertisement -

Cene kriptovalute so še naprej naraščale na V petek, ko sta tako bitcoin kot ethereum padla v rožnato barvo, po kratkem četrtkovem zletu v živo. Bitcoin raste tako, da bo čimprej čez vse, čim več pod $38,04 za obdobje seje, medtem ko je ethereum podaljšal svoj najsodobnejši čas trgovanja pod 3 $ 12.

Bitcoin Bitcoin (BTC) čez vse, takoj ko je več padlo pod $ , stopnje v petek, po kratkem času znotraj zelene za obdobje seje prejšnjega dne.

Po najvišji vrednosti $38,58.43 v četrtek je BTC/USD padel na najnižjo raven znotraj dneva pri $ ,565.15 prej ob sedanji čas.

To se zgodi, ko BTC raste na biti takoj, ko se ne bo mogel povzpeti nad upor $38,269, ko se je bikovski zagon umiril, ki rastejo biti takoj navidezno posledica zapiranja pozicij trgovcev.

BTC/USD – Dnevni grafikon Zdaj, ko imamo podporo znotraj roza, bi lahko prvo prepričanje verjetno bilo za to, kako dolgo, z nekaterimi se zdi, da se osredotočajo na $37,698 tla kot navidezno izhodni nivo.

Če pokukam v grafikon, 13-dnevni RSI je poleg tega spremenil smer in zdaj spremlja na tleh vsebuje malo spodaj 38.

Če bi moč oznake še naprej padala čez to raven, bi morda lahko odkrili tudi ta premik v zagonu, da bi pritegnili celo dodatne medvede, da ponovno vstopijo v e market.

Ethereum Medvedi so bili kljub temu že podpora v ethereumu (ETH), ker je druga najbolj provokativna kriptovaluta sfere padla v petek po dveh dneh pozitivnih komponent.

ETH/USD je naletel na dno 2 $,872 .15 prej v tem trenutku, saj so se cene še naprej spreminjale pod 3 $,08 za tretjo zaporedno sejo.

V četrtek se je ETH povzpel na vrh 2 $,950.14, kljub temu se te pozitivne komponente niso mogle nadaljevati po preboju 2 $,950.12 strop.

ETH/USD – Dnevni grafikon V času pisanja tega ethereuma trenutno ni več 1.00%, in se trguje po $2,950.269, z medvedi, ki se navidez osredotočajo na 2 $,760.

Če bi to dosegli v naslednjih nekaj sejah, bi že drugi teden zapored odkrili, da bo ETH končal teden na podobni ravni, kot se je začel.

Skupaj, trgi kriptovalut so še naprej nestanovitni, nekateri uvrščajo sveža negotovost, primerna glede na rezultat e od prihajajoče posvetitve za dvig obrestne mere Fed.

Morda morda odkrijemo dvig ethereuma nad 3$,13 na neki ravni ta vikend? Pustite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Eliman Dambell
Eliman prinaša različno raven razkoraka v diagnozo trga, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec za maloprodajno trgovanje in tržni komentator v kriptovalutih, delnicah in valutah.


Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti 1988980400: Ta članek je v celoti namenjen informativnim zmožnostim . Zdaj ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje predloga, da bi se znebili ali promovirali, ali priporočila ali potrditev kakršnih koli izdelkov, podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne daje naložbenih, davčnih, odločnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, nerazširjeno ali na koncu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je mogoče pripisati ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli sredstvo, blago ali podjetja, omenjena v tem besedilu.

1988980400

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -