15.4 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Bitcoin, Tehnična napoved Ethereuma: Zgornja meja BTC do 42.550 $, ko se bikovski zagon nadaljuje

- Advertisement -

BTC spremenjen v enkrat vse nakupovanje in prodaja sta se spet dvignila, saj se je bikovski zagon podaljšal na celotnem današnjem trgu. Bitcoin se je dvignil na absolutno najboljšo stopnjo v enajstih dneh in zlomil odpornost v višini $44,428 v žrebanju. ETH se je spremenil v enkratno povečanje in dosegel desetdnevni presežek.

Bitcoin BTC se je povišal že četrti dan zapored, s čimer je največjo kriptovaluto arene potisnilo pred ključno stopnjo upora danes.

Po zadnji strani $

,1280.08 v celotni sredovi seji je BTC/USD dosegel najvišjo vrednost v dnevu 44 ,300.45 prej v dnevu.

To je najvišja točka, ki jo je Bitcoin dosegel od aprila . Po drugi strani pa so cene na tem dogodku padle v smeri $35,05 stopnja.

BTC/USD – Dnevni grafikon Kot pišem, se zdi, da je zagon tega dogodka bikovski, z 11-dnevno premikajoče se povprečje, ki zdaj poteka navzgor, kar v celoti pomeni dohodni določeni porast.

Če bi se zgodil takšen skok, je diagram za bike v večini primerov $44,709 strop, ki ni bil dosežen od 6. aprila.

Določena moč je poleg tega pred kratkim presegla zgornjo mejo 52.35, in zdi se, da si želi ponovno zavzeti 55 stopnja. To bi bilo verjetno primerno za pošiljanje cene na $22,760, če se zgodi.

Ethereum ETH je dodatno zabeležil že četrto zaporedno povišano prekomerno vrednost, pri čemer so cene danes dodatno premaknile prejšnjo točko dolgoletnega upora.

Po napačnem razbitju 3 $,166 zgornja meja dan prej kot danes, so cene padle na najnižjo raven 3,0 $45.33 na dan traipse.

V nadomestni igri se je v četrtek ta preboj na koncu ohranil, pri čemer se je ETH/USD dvignil na presežek 3 $ 75.35.

ETH/USD – Dnevni grafikon Najvišja vrednost tega dneva je najvišja vrednost ETH, pri kateri se trguje od aprila 11, in je izpeljana, ker 12-dnevni RSI se je dodatno dvignil na presežek svojega vzdrževati 08 dnevi.

Določena moč se zdaj sledi pri 64.166, z 75.08 strop očitno naslednja zanimivost za predstavi ETH bike.

Kot smo potrdili dan prej kot dandanes, bi verjetno po možnosti še dodatno mirno dosegla ta zgornja meja, verjetno lahko opazimo, da ETH lebdi na 3 $ 166 oder, pri čemer nekateri celo gledajo na 3 $,565 točka.

Kaj je v podporo temu nedavnemu bikovskemu razpoloženju na kripto trgih? Pustite svoje misli v spodnjih komentarjih.

Eliman Dambell
Eliman v tržno vrednotenje prinaša model zaznavanja, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec za maloprodajo in prodajo ter komentator trga v kriptovalutih, delnicah in valutah.


Image Credit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti2127196322: Ta članek je za najlažje informativne izbire. Ne gre za pravilno posredovanje ali povpraševanje za željo ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne bi predstavljal finančnih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, naravnost ali ne, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena zaradi ali v zvezi s sporom ali zanašanjem na kakršno koli razkritje materiala, blaga ali izdelkov in podjetij, omenjenih v tem členu.

2112665819

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -