17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bitcoin, Tehnična prognoza Ethereum: BTC, ETH se zaprejo na 3-mesečno najvišjo vrednost za začetek tedna

- Advertisement -

Bitcoin in ETH sta se v nedeljo okrepila zvečer, saj so se stroški približali najvišji ravni v skoraj treh mesecih. BTC se je povzpel nad $47,07, medtem ko se je ETH premaknil mimo $3,200 obstoječi otvoritev tedna.

Bitcoin Bitcoin je teden začel v trdnem modelu, stroški pa so narasli preko $50, prvič za pojasnilo, da zagon določa eno leto.

V ponedeljek se je vrednost BTC/USD dvignila na čezdnevno vrednost ,71, saj so stroški narasli na najvišjo raven od 2. januarja.

V tem trenutku je bil zemljevid prevzet po preboju $ ,428 raven odpornosti za dolžino nedeljske seje, pri čemer so stroški zdaj osredotočeni na, vendar vse druge zgornje meje.

BTC/USD – Dnevni grafikon Bitcoin biki običajno gledajo v smeri $ , določijo kot svojo naslednjo tarčo, vendar morajo najprej premagati odpor pri $44,64.

Na nasprotni strani, če pogledamo grafikon, 14-dnevni indikator RSI je zdaj globoko na ozemlju prekupljenosti in sledi skoraj 70, kar je največ od oktobra.

To je nedvomno lahko celo ogromen jelen pripomoček za zmago bikov, saj se zdi, da je moč dosegla vrhunec, medvedi pa morda čakajo na čas, ko bodo vstopili na trg.

Ethereum ETH se je prav tako dvignil na večmesečno najvišje v ponedeljek, saj je druga največja kriptovaluta v okolju razširila svoje sedanje pozitivne komponente.

Pozitivne komponente sedanjega časa so videle, da se je ETH povzpel na čezdnevno vrednost 3 $, 351.000, kar je predvsem največ, kar je cena dosegla od januarja 23.

Sedanji biki ETH bi se morda kljub temu lahko tudi obrnili sem malce živčen, saj prihajajoča zgornja meja 3 $ 70 bi se morda verjetno ponovil na način dodatnega zagona navzgor.

ETH/USD – iz dneva v dan dnevni grafikon Ustreza BTC, -dnevni RSI na ethereumu je pri drugem prekupljenosti , z njim pri drugem sledenju na 47, kar je primerna raven od septembra dalje.

Prihajajoči zgornja meja je med potrebnimi ovirami, ki stojijo znotraj načina ETH, ker se zdi, da se vzpenja podpora v smeri $4,07 nivo.

Ali bomo videli dodatne pozitivne komponente, ne glede na stroške prekupljen? Pustite svoje možnosti v spodnjih komentarjih.

Eliman Dambell
Eliman prinaša različno raven vpogleda v analizo trga, saj je delal kot direktor borznoposredniškega posredovanja, izobraževalec za maloprodajno trgovanje in tržni komentator v Crypto, Shares and FX.
Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti1993538234: To besedilo je informativnega značaja ustrezne funkcije. Zdaj ne gre za zanikanje ali nagovarjanje predloga za izvajanje ali promocijo ali priporočila ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in ponudnikov ali korporacij. Bitcoin.com zdaj ne nudi naložbenih, davčnih, odločnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, nemudoma ali krožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročilo ali naj bi povzročilo ali v zvezi z zaposlitvijo ali zanašanjem na kakršna koli navodila, blago ali izdelke in ponudnike, o katerih se govori približno naštetih tukaj.

819744

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -