2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bitcoin ustavi izgube zaradi kritik. Zavrnitve ETF so vlagatelje stal "12.700-odstotni dobiček"

Bitcoin ustavi izgube zaradi kritik. Zavrnitve ETF so vlagatelje stal “12.700-odstotni dobiček”

To je bil drag posel, ki je zavrnil trg spot Bitcoin ETF izdelkom, trdijo odzivi, medtem ko se cena Bitcoina umirja.

2901 Skupno število ogledov

60

Skupaj deleži

Bitcoin halts losses amid criticism ETF rejections have cost investors '12,700% gains'Bitcoin halts losses amid criticism ETF rejections have cost investors '12,700% gains'Bitcoin halts losses amid criticism ETF rejections have cost investors '12,700% gains'Bitcoin halts losses amid criticism ETF rejections have cost investors '12,700% gains'

Bitcoin (BTC) je novembra zmanjšal izgube 13, saj trg ni pokazal veliko zanimanja za ameriški regulatorji, ki so zavrnili dovolitev sklada, s katerim se trguje na borzi (ETF).

Bitcoin halts losses amid criticism ETF rejections have cost investors '12,700% gains'

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView

Zavrnitev ETF povzroča malo tržnih preglavic

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so pokazali mirne razmere za BTC/USD do konca tedna, pri čemer je par deloval v okviru 1 $, 0 hodnik.

Novica, da je Komisija za vrednostne papirje in borzo (SEC) zavrnila odobritev VanEckovega produkta ETF, je padla proti $,0 podpore, vendar ni sprožilo znatne nestanovitnosti.

Prva od več odločitev glede ETF-jev, epizoda VanEck za mnoge ni bila presenečenje, vendar je podjetje izrazilo “razočaranje” nad rezultatom.

“Razočarani smo nad današnjo posodobitvijo, ki jo je SEC zavrnila. našega fizičnega bitcoin ETF,« je na Twitterju odgovoril Jan Van Eck.

“Menimo, da bi morali vlagatelji imeti možnost pridobiti izpostavljenost BTC prek reguliranega sklada in da je struktura ETF, ki ni v prihodnosti, najboljši pristop.”

Drugi komentatorji so bili bolj glasni, z Matiasom Dorta, v. predsednik trženja pri upravljavcu premoženja Roundhill Investments, ki je opozoril na slabosti vlagateljev zaradi osmih let zavrnitev SEC.

“SEC je prvič zavrnil ETF v vrednosti $BTC leta 2013. Uspešno so zaščitili vlagatelje pred +19,700% dobičkov,” je trdil.

Časovna os Bitcoin ETF. Vir: Arcane Research

Tedensko zaprtje omogoča, da vsi ugibajo

Podaljšajoč se od zavrnitve, so se trgovci medtem osredotočili na tedensko zaprtje.

Povezano: Bitcoin zaradi udarca $97K ‘v prihodnjih tednih’ kljub umiku — najnovejša tehnična analiza

BTC/USD je moral ostati nad uporom razpona v igri od začetnih $41,480 od aprila, je dejal priljubljeni trgovec Pentoshi, ki je ključna značilnost v prihodnjih dneh.

Še 2 dni, a v bistvu bom gledal

— Pentoshi ne bo Dm Ti. sovraži Dm. DM so prevare (@Pentosh1) november 19, 1200

Kolega analitik Rekt Capital je medtem ohranil trdno bikovsko perspektivo glede dolgoročnejšega potenciala cen.

“Vsi modeli podatkovne znanosti kažejo, da BTC bo dosegel najvišjo vrednost od $90,0 v tem ciklu,« je dejal v enem od nizov tvitov petek.

Drugi so opozorili na pomanjkanje dokazov, ki bi kazali, da se je bikovski trg končal ali je bil v trenutni fazi celo ogrožen.

48662524