17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

'Bitcoin v okrožju Cowboy' — edinstven dokumentarni film o značilnih rešitvah za rudarjenje bencina v bitcoin v osrednjem Wyomingu

- Advertisement -

V skladu z operacijo rudarjenja bitcoinov in preprodajalcem opreme za rudarjenje, Compass Mining, bo izšel izvirni dokumentarec, ki bo pokrival operacije rudarjenja bitcoinov v osrednjem Wyomingu. Dokumentarec z naslovom “Bitcoin in Cowboy County: Wyoming’s Powder River Miners” bo premierno predstavljen na konferenci Empower v Houstonu v Teksasu marca 31. Compass Mining in JAI Energy za premiero dokumentarnega filma o rudarjenju Bitcoin na konferenci Empower v Teksasu Izvirni dokumentarni film je se pojavlja, ki se osredotoča na temo rudarjenja bitcoinov in njegovega odnosa z naftno in plinsko industrijo v Wyomingu. Dokumentarec predvaja Compass Mining in bo značilen za dobavitelja rešitev za vitalnost bitcoinov JAI Energy. “ prikazuje, kako JAI Energy izkorišča odvečno vitalnost iz proizvodnje nafte in zemeljskega plina, da bi ustvaril stroške v vseh drugih primerih zapravljenih virov,« pojasnjuje objava podjetja Compass Mining, poslana Bitcoin.com News.

Posnetek zaslona rešitve za rudarjenje plina v bitcoin podjetja JAI Energy. V obvestilu je zapisano, da je bil JAI Energy nekoč zgrajen za »kopanje in predstavitev izdelkov in podjetij za rudarjenje bitcoinov za aplikacije, ki vabijo nasedle, sežgane in neprijetne ekonomske tokove zemeljskega plina«. Podjetje ima rudarski objekt, ki se nahaja v Wyomingu v Casperju, operacija pa je prikazana v filmu. V koraku z rudarjenjem Compass, je šum Wyominga kraj, kjer se zavzema vsa proizvodnja podatkovnih zmogljivosti za rudarjenje JAI Energy. William Foxley, direktor dokumentarnega filma in režiralnega režiserja pri Compass Mining, je priznal, da je ekipa “besna, da razkrije zgodbo JAI Energy.”

“Čisti plin ima toliko prednosti za rudarjenje bitcoinov. JAI in drugi rudarji ustvarijo stroške, v vsakem drugem primeru pa zapravljen priročen vir,« je pojasnil Foxley v objavi. »Z dokumentarcem smo želeli humanizirati industrijo rudarjenja Bitcoin tako, da gledalca pripeljemo na prizorišče gibanja. Rudarjenje bitcoinov revolucionira zemljevid, v katerem naprej za industrijo nafte in zemeljskega plina v Wyomingu in Teksasu, in imamo to srečo, da ga najprej prikažemo na traku.«

Dokumentarec sledi informacijam, ki so pricurljale v javnost zadnji teden, da je podjetje Exxon Mobil (NYSE: XOM) nekoč delalo v Severni Dakoti in pilotiralo program rudarjenja plina v bitcoin s Crusoe Energy Solutions. Poleg tega podjetja ljubijo Crusoe Energy in JAI Energy, druga podjetja imajo radi Upstream Info, Greenidge Technology in EZ Blockchain tako učinkovito predstavljajo izdelke in podjetja, ki temeljijo na plinu in bitcoinu. Datoteka CNBC poudarja, da Exxon Mobil in Crusoe Energy odstranjujeta več 10 milijonov kubičnih prstov plina metana na dan z rudarjenjem bitcoina (BTC).

“Pri Compassu , želimo zgraditi rudarjenje bitcoinov, dostopno vsem ljudem. Všeč nam je, da JAI Energy ponuja sodoben zemljevid premislekov v naftni in plinski industriji z zajemanjem sežganega plina, pretvarjanjem plina v električno energijo in proizvodnjo bitcoinov iz nasedle vitalnosti,« je pripomnil Whit Gibbs, izvršni direktor Compass Mining.

Oznake na tem tale Bitcoin v Cowboy County, rudarjenje Bitcoin, rudarjenje bitcoin Wyoming, BTC Mining, Casper Wyoming, izvršni direktor Compass Mining, Compass Mining, Crusoe Energy Solutions, kripto rudarjenje, Exxon Mobil Company, EZ Blockchain, Flare Gasoline, Greenidge Technology, JAI Energy, JAI Energy Solutions, zemeljski plin, Upstream Info, Whit Gibbs, William Foxley, Wyoming Na kakšen akt mislite, da se nanaša na prihajajoči dokumentarec, ki vsebuje rešitev plin-bitcoin, ki jo ponuja JAI Energy? Povejte nam, kaj upoštevate pri tej temi v spodnjem delu s povratnimi informacijami.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o denarni tehnologiji, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 31. Navdušuje se za Bitcoin, odprtokodno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 2011 je Redman napisal več kot 5 , članki za Bitcoin.com News, ki se nanašajo na moteče protokole, ki rastejo danes.

Ocena kreditne sposobnosti : Shutterstock , Pixabay, Wiki Commons
Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za informativne možnosti mo st zabavno. Ne gre več za takojšnjo dobavo ali pridobivanje ponudbe za očaranje ali prodajo ali svetovanje ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in podjetij ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, moralnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naravnost ali zaokroženo, za kakršno koli težavo ali izgubo, ki jo sproži ali naj bi sprožila uporaba ali zanašanje na kakršno koli drečanje, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih se govori, ki so navedeni tukaj.

517821

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -