15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bitcoin verjetno ne bo v celoti nadomestil sedanjega finančnega sistema, pravi direktor...

Bitcoin verjetno ne bo v celoti nadomestil sedanjega finančnega sistema, pravi direktor Coin Center

Bitcoin morda ne bo izumrl sedanjega denarnega in finančnega sistema, čeprav se bo njegova uporaba verjetno razlikovala glede na lokacijo.

658 Skupno ogledov

3 Skupaj delnice

Bitcoin likely won’t entirely replace current financial system, Coin Center director says

Bitcoin morda ne pomeni konca tradicionalne valute in bančništva, meni Peter Van Valkenburgh, direktor raziskav pri Coin Center.

“Mislim, da v skupnosti Bitcoin obstajajo ljudje, ki verjetno oddajajo preveč hrupa o tem, kako bo Bitcoin prevladoval v vseh ekonomskih sistemih in nihče ne bo več uporabljal dolarjev in nihče ne bo več uporabljam banke in mislim, da je to dejansko nekoliko nespametno, «je dejal Van Valkenburgh v petkovem intervjuju za Washington Journal na C-Span.

“Dejstvo je, da bodo časi, ko bo Bitcoin transakcija tisto, kar želite. Če ste v zatiralnem stanju, kot sta Nigerija ali Belorusija, vam bo morda bolj koristno uporabljati Bitcoin. V ZDA imamo precej stabilen bančni sistem. Imamo pravno državo, imamo precej dobro delujočo vlado. “

Pot v kateri Bitcoin se uporablja, je lahko odvisno od geografske lokacije uporabnikov. V nekaterih državah je Bitcoin (BTC) bolj špekulativno sredstvo, ki se uporablja za trgovanje in investiranje.

V drugih regijah lahko Bitcoin služi kot sredstvo večje svobode , ki uporabnikom zagotavlja večjo prilagodljivost in hitrejša plačila, pa tudi pot do inflacijskih težav v primerjavi s tradicionalnimi financami in valuto.

„Na splošno tukaj v ZDA vi Verjetno bom še vedno uporabljal kreditne kartice in Venmo in podobne stvari, vendar boste morda želeli kupiti nekaj Bitcoinov, ker je to lahko način za uravnoteženje vašega naložbenega portfelja pred grožnjo inflacije, «je dejal Van Valkenburgh, ki je pozneje govoril o podobnosti do zlata v smislu omejene ponudbe.

“Torej, morda boste, kot del uravnoteženega portfelja, ki vključuje druge varnejše naložbe, morda imeli malo Bitcoina za varovanje pred inflacijo, “je opozoril.

Prejšnji članekZa dolge razdalje? Ko je Bitcoin nosil, so se institucije hitro držale
Naslednji članekSotheby's preseli 10 milijonov dolarjev CryptoPunk na samostojni dražbeni dogodek

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments