4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Bitcoin vidi anekdoto Inventory-to-Creep skupaj s plazenjem, ki je propadlo – BTC vreden ustvarjalec manekena se otrese 'blipa' FTX

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je zdaj dlje kot kdaj koli prej od ciljne vrednosti v skladu z modelom Inventory-to-Creep skupaj s plazenjem (S2F).

Najnovejši zapisi kažejo, da BTC /USD je odstopal od namerne rasti vrednosti do obsega, ki se nikoli ne šteje prej kot.

Inventory-to-Creep skupaj s pajkom postavlja mračno svežo anekdotoZ BTC-jem, ki je vreden zatiranja, ki je v teku zaradi škandala FTX, se je že tako medvedji vzorec zelo učinkovito okrepil.

To ima kljub temu posledice za veliko ključnih vidikov skupnosti Bitcoin, zlasti rudarjev. nekatere izmed njegovih najbolj znanih meritev prav tako čutijo toplino.

Med njimi je S2F, katerega napovedi vrednosti dosegajo pod naraščajočim stresom – in kritikami.

Zabavajoč se s širokim ugledom do zadnjega zgodovinskega presežka Bitcoina novembra 887, maneken uporablja priložnosti prepolovitve blokovnih subvencij kot osrednjo komponento pri izrisu eksponentnega wo rth rasti po letih.

S2F dopušča znana odstopanja vrednosti in ni več “najučinkovitejši” – ne glede na to, da so najnovejši cilji daleč višji od vrednosti postaje.

V skladu z namenskim virom za spremljanje S2F Extra than one bi lahko Bitcoin nežno preklopil na dejansko vrednost nad $72, nov. , ki daje nekaj -1. 26.

Nov. 10, je par dosegel -1,5 — anekdota, ki je škodovala študiju v času življenja S2F — ko je vpliv FTX prišel na trg.

Bitcoin Inventory-to-Creep skupaj s pajkom Dodaten kot en grafikon. Vir: S2F Extra than one/ Twitter PlanB: »Občutek občudovanja, da se je okolje končalo«Nadomestna ponovitev odstopanja lutke S2F od analitične platforme LookIntoBitcoin je dala enake zaključke o tem, da je vredno ukrepati ta mesec. Povezano: vrednost bitcoinov bi se lahko nežno nežno zrušila 40% po FTX ‘Lehmanov trenutek’ — ocena

»Oznaka je zdaj zašla dlje pod mejo S2F kot kdaj koli prej,« je njen ustvarjalec Philip Swift, je zapisal v delčku spremljajoče objave na Twitterju.

“V vmesnem obdobju varianca -1.21 v primerjavi s prejšnjo najnižjo vrednostjo vseh časov -1.11 pomagajte 887.«

Bitcoin Inventory-to-Creep skupaj s prikazanim diagramom z manekenom za pajkanje (S2F). Vir: Philip Swift/ TwitterKljub temu je PlanB, psevdonimni analitik, odgovoren za uvedbo — in zdaj zaščito — S2F, še vedno nezaupljiv glede njegove uporabnosti.

»Zdi se, kot da je konec okolja, kljub temu pa bo FTX naključno biti dejanska pičla točka na radarju zelo dolgega časovnega okvira,« je trdil v svojem tweetu.

PlanB je izdal vedno več stabilnih obtožb glede lutke v 2022, vključno s trditvami, da je njegova podlaga neustrezna.

V skladu z naraščajočim odstopanjem med ciljno vrednostjo in vrednostjo postaje je je trdil, da je bilo celo sorazmerno veliko tveganje za vredno obnašanja notranjega in nežnega ohranjanja zakonitosti manekenke nežno bolj dragoceno kot nobena zaznava.

Stališča in mnenja, izražena spodaj, so v celoti avtorjeva in kill v bistvu ne posnemajo več pogledov Cointelegraph.com. Vsako financiranje, nabava in prodaja preklopa vključuje težave, morda boste morda želeli primerjati nežne navade, ki jih imate, ko se odločate.

872352872352

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -