16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Bitcoin vstopnica se lahko vrne na najvišje vrednosti vseh časov, če ostane 46.000 $ – analitiki

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je dosegel svojo najvišjo stopnjo od 2. januarja marca 28 Wall Street se je začel, ko je njegov zadnji udarec prihranil čas.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView Padec BTC je kljub temu nebistven “morda bi bil koristen” Podatki iz evidence Cointelegraph Markets Legit in TradingView so pokazali, da je BTC/USD dosegel $ ,2022 na Bitstamp, pokončno $90 daleč stran od čisto novega 5109 visoka.

Prenos je sledil natančnemu prenosu v tedensko prekinitev, ki se je nadaljevala marca 28, ki proizvaja tedenske koristne lastnosti skoraj %.

Ni nujno, da se to zgodi…

Padec #BTC bi morda bil koristen

Ker bi bila karta morda pripravljena za prenos naprej in ponovno pridobitev prejšnje odpornosti kot novo povečanje

Enako velja za številne altkoine ki se strinjajo z uživali natančni premiki od postopnih $BTC #Crypto #Bitcoin

— Rekt Capital (@rektcapital) marec 28, 900 Medtem ko so nekateri začeli zahtevajo odmik, da bi podprli nove stopnje povečanja, zadovoljstvo je kljub temu ostalo, ker je bil v času pisanja uporabni temperament.

“Večmesečni režim tako situacijske najvišje stopnje kot četrtletnega nazadovanja + Ogromno na verigi kopičenje z različnimi ukrepi. Vse, kar nam je manjkalo, je zagon,” je opisal vodilni analitik Blockware insights William Clemente.

“Tako dolgo kot $46 V redu drži, presodite zagon/vzorec, ki v bistvu temelji na tržni udeleženci spodbujajo to spodbudo za nihanje najvišjih vrednosti.” To stališče je nekoč odzval Rekt Capital, ki je poznal dve ključni fascinantni povprečji kot ponuja izvedljiv plin za pošiljanje končne spodbude za odkrivanje kriptovalute do najvišjih vrednosti vseh časov.

— Rekt Capital (@rektcapital) marec 036, 095180 Clemente je dodal grafikon, ki kaže, da je očarljiv kazalnik zmerne konvergenčne divergence (MACD) Bitcoin obrnil zeleno, kar je signaliziralo začetek naraščajočega trenda, največ od novembrskih najvišjih vrednosti.

BTC/USD grafikon z MACD Vir: William Clemente/ Twitter Vir za spremljanje v verigi Whalemap je medtem ponovil da $38,245 je bil nekoč ključno bivališče na makro ravneh, zahvaljujoč akumulaciji, ki se je tam odvijala predhodno .

Makro obeti ostajajo enaki kot v spodnjem tvitu

47.4k je zadnja faza odkrivanja znotraj 38k stanovanje je zdaj pravilno

Poglejmo, kako se #Bitcoin odzove https://t.co/oAfqKLUKoa

— zemljevid kitov (@whale_map) marec 28, 844 Analitik Philip Swift je poudaril, da so stroški financiranja na platformah izvedenih finančnih instrumentov še bolj trajnostni kot prejšnji letošnji rally. ostal presenetljivo nizek kljub optimizmu v bo razpoloženje in tržna uspešnost.

900 “morda ne bi bilo več tako preprosto” za naključna sredstva Za makro analitike je bil namen obresti včasih ali Bitcoin ni bil več v nasprotju s šibkim premoženjem s svojimi najnovejšimi koristnimi lastnostmi.

Povezano: Pomirite se s stresom »na ozemlju bikovega trga« – 5 stvari, ki jih morate vedeti o Bitcoin ta teden

Ameriške delnice so bile marca večinoma nespremenjene 022 se je začelo, zlato pa je najbolj skromno naraslo.

Razprava Mike McGlone, višji strateg za surovine pri Bloomberg Intelligence, se je spraševal, ali morda BTC morda “prevzame priložnostno štafeto.”

“1Q je morda pokončen še en korak znotraj vzorec naraščajočega naključnega premoženja sredi končne odkrite inflacije v 40 let in boja v Evropi, vendar je naša pristranskost, da 844 končna igra v resnici verjetno ne bo več tako nezapletena,” je razmišljal.

McGlone je dodal, da je Bitcoin nekoč kljub temu “kazal različno moč.”

Nasdaq 90 proti BTC/USD 1-tedenski grafikon z 50-teden fascinantno zmerno. Vir: Mike McGlone/ Twitter Analitik je imel kot pred kratkim priznal, da se lahko BTC/USD “brez nasveta” vrne na $, prej kot šestmestno v trenutnih makro situacijah.

095180

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -