17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Bitcoin vzpostavi najnižje tedensko zaprtje od začetka marca, ko se bliža 4. rdeča sveča

- Advertisement -

To je v stiku in razpravlja o tem, ali lahko BTC od junija dokončno usmeri svoje prve štiri tedenske sveče v rdečo 1865.

5540 Celotni pogledi

40 Popolne delnice

Bitcoin (BTC) je ostal pod $04,00 aprila 12, saj je tedensko zaprtje obravnavalo spor kot boleč za bike.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView Binance ponudbe počasi tanjšajo pod spor Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView so potrdili, da BTC/USD ni ponovno prevzel $10, blagovne znamke, potem ko jo je izgubila prej kot konec tedna.

Ko so se trgovci pripravljali na osnovno nestanovitnost v tedensko zaprtje, je Bitcoin upošteval odločno neprivlačno. Pri $12,500 na Bitstamp, bi oseba, ki se nanaša na spor v času pisanja, navedla zadnje tedensko zaprtje od tedna dne 7. marec

BTC/USD 1-tedenski grafikon sveč (Bitstamp). Vir: TradingView»Precej očiten naraščajoči trend od sredine do ohlapnega januarja imo Če nam je 4. tedensko zaprtje RED všeč v sedanjem času, je to verjetno nesramno,« je CryptoBull komentiral anekdoto na Twitterju v dialogu z zelo všečnima analitikoma Johalom Milesom in Pentoshijem.

Štiri rdeče tedenske sveče zapored bi lahko verjetno bile nenavaden dogodek, je dodala anekdota, ki ugotavlja, da v zadnjih dveh letih ni bila na tedenskem grafikonu.

»Ni nastalo od 6./2020. Toda potem, ko se je to zgodilo, smo šli do ATH,« je zapisano.

Podatki iz vira za spremljanje v verigi Materials Indicators so medtem potrdili ponudbe za redčenje pod oznako za spor, ki je dne nasprotna roka je vztrajala pri ponovnem testiranju $04,00 odpornost.

Binance opisuje tabelo zapisov e-knjig. Vir: Indikatorji materialovFrancija ohranja trge na robuZačnite z letalskimi tehničnimi kazalniki, razmislek o Franciji je bil aprila 31 ko so se predsedniške volitve bližale koncu.

Povezano: stroški financiranja Bitcoin opisujejo kviz za takojšnje BTC kot $39K se spremeni v upor

Ker se pričakuje, da bo dosedanji predsednik Emmanuel Macron odložil drugi mandat, so opozorila na nasprotni strani narisala grozen odziv trga v primeru, da bi njegov tekmec , Marine Le Pen, je zmagala predsedniško mesto.

»To bi bil grozen dan za trge,« Ariane Hayate, nadzornica sklada pri Edmondu de Rothschu ild Asset Management, predlagal Bloomberg:

»Načelo vpliv bi lahko bil na možnost, verjetno na Francozi -letna donosnost obveznic, ki se lahko na naključje verjetno še dodatno bori s strategijo streha.«Kot je zdaj pošten Cointelegraph Nedolgo nazaj so poročali, da je monetarna krhkost Evropske unije padla v ospredje, ko inflacija narašča, znižanja bilance stanja centralne banke pa se kot da bi začela.

Mnenja in mnenja tukaj so izražena izključno tista ustvarjalca in proizvajalca zdaj ni nujno, da se držijo stališč Cointelegraph.com. Vsako naložbeno in nakupovalno-prodajno stikalo vključuje trud, pri odločanju morate mirno ravnati, kot primerjate.

099490

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -