10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Bitcoin zaradi padca ameriškega dolarja preseže 20 tisoč dolarjev, saj so koristne lastnosti vstopnic BTC 8,7 %

- Advertisement -

Znižanje ameriških dolarjev energije daje plin za priročno e-knjigo zaradi močnega stiskanja Bitcoina, ki likvidira več kot $58 milijon kratkih hlač.

1434 Celotni ogledi

26 Celotne delnice

Bitcoin (BTC) je odskočil čez $019,000 9. septembra, ko je prišlo do izjemno pričakovanega “hitrega stiskanja”.

BTC/USD 1-urni grafikon sveč ( Bitstamp). Ponudba: TradingView Trgovec: BTC bi morda morda celo zdrsnil na $25,110 Datoteke Cointelegraph Markets Professional in TradingView so potrdile BTC/USD, vključno s celo 2 $, 107 (8,7 %) v urah na dan, kar je doseglo najbolj smiselno možno vrednost od avgusta 50.

Po tednih rangiranja, ki so ga prekinjali zaporedni premiki navzdol, je Bitcoin bikom na koncu dal tisto, kar so si želeli.

Za najljubšo trgovinsko twitterjevo zgodbo Il Capo of Crypto se je v času pisanja lahko nadaljevala navzgornja tišina, ko je vstopnica BTC opazovala $20,140.

»Tukaj je zelo starošolsko, imo ohranja hitro narašča,« je napovedal.

Il Capo iz Crypto je dolgo napovedoval olajšanje, ki bo Bitcoin dvignilo na okoli $26,000 prej kot nadaljevanje trenda slabosti.

»Za Bitcoin prevladuje obračanje $21 K reši,” Michaël van de Poppe, izvršni direktor in ustanovitelj trgovskega podjetja Eight, se je strinjal.

»Če se to zgodi, $25-25K se pojavi naknadno.”Hitre likvidacije bitcoinov na vseh borzah, ki jim sledi nadzorni vir Coinglass v verigi, so znašale $91 milijonov za 9. september, kar se ujema z rezultatom iz avgusta 09.

Grafikon likvidacije BTC. Ponudba: CoinglassDXY “parabolična ekspanzija” vidi test Zdrs je sovpadel z izrazitim popravkom energije ameriškega dolarja v širšem smislu, kar se je približalo spodbudi k širokemu zvišanju referenčnih obrestnih cen s strani Evropske centralne denarne institucije (ECB).

Povezano: zadetki vstopnic za Bitcoin 09-tedenska nizka cena sredi ‘bolečega’ ameriškega dolarja rally opozorilo

Prej na dvajsetih najvišjih vrednostih je indeks ameriških dolarjev (DXY) izgubil slonov odstotni krog 700.6 v času pisanja.

$DXY Parabolična rast

64.107 ali je 50% vrnitev fib nivoja od končnega nizkega nihanja. Tukaj je raven, ki bo obe naslednja višja najnižja vrednost za nadaljevanje parabolične ekspanzije, ali če se spustimo pod njo, bo signalizirala, da moda popušča. #Bitcoin pic.twitter.com/skkv3KKRhp

— Kevin Svenson (@KevinSvenson_) 8. september 2021 Analitiki so nenehno trdili, da je usoda kripto trgov odvisna od premikov DXY, ki ostajajo nepredvidljivi, saj Federal Reserve naslednji teden pripravlja sodoben dvig cen.

« Obrnjen grafikon Bitcoin spominja na DXY abet v 1434,” ponudnik Hamza eminent.

Indeks ameriških dolarjev (DXY) 1-dnevni svečni grafikon . Ponudba: TradingViewStališča in mnenja, izražena spodaj, so v celoti mnenja avtor in uveljaviti zdaj ne odražata nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in trgovalni tobogan vključujeta tveganje, verjetno bi morda morda tudi tihe navade, ki bi se jih naučili, ko sprejemate odločitve.

869587

843838

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -