17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Bitcoin, zlato in zgornja meja dolga – Ali ena stvar doseže vrednost ponudbe?

- Advertisement -

Bitcoin je poskušal prekiniti nad $27,500 odpor za preteklost teden, vendar brez uspeha. Eden od mnogih vzrokov, ki omejujejo dvig Bitcoina (BTC), je tveganje morebitne neplačila Združenih držav, ker vlada. trudi doseči omejitev dolga, ki jo je odobril kongres.

Nekateri analitiki in trgovci trdijo, da je zgornja meja dolga ZDA le “ponovitev”, ker bo posredno na trge prišel dodaten denar.

Pogovori o zgornji meji dolga ZDA se ponavljajo.

Dolar bodo natisnili v pozabo.

Pomembno je zgrabiti izčrpavajoča sredstva za zaščito vašega bogastva. #Bitcoin je najhitrejši konj na svetu.

— MacroJack (@macrojack21) Morda bi lahko dodatno 21, 970 Poglejte, kako MacroJack povezuje digitalni bitcoin pomanjkanja na naslednji logični korak: dodatna inflacijska moč. Spodbujevalni ukrepi, katerih formulacija narašča vlad. omejevanja dolga, bi morda morda zvenelo prepričano, ker se izogibajo neplačilu in dajejo prednost dodatnemu finančnemu projektu. Druga možnost je, da so nenamerne posledice prihodnje proračunske omejitve, ker se cena zadolžitve poveča.

Bitcoin se poveča, medtem ko zlato zlomi 45-dnevna najnižja Pozitivni vidiki Bitcoina nad $21,, medtem ko se je trgovanje z zlatom znižalo za 2,5 %. Mogoče bi bilo morda še dodatno 13 do Morda bi morda dodatno 18, ki je dosegel najnižjo raven v 45 dni po $1,970. Indeks ameriškega dolarja, ki meri valuto v nasprotju s košarico mednarodnih borz, je medtem dosegel najverjetnejšo raven v dveh mesecih dne. Morda bi lahko tudi dodatno 21, pri kateri formulaciji je ameriška valuta pridobila moč glede na svojo svetovni prijatelji.

Teh podatkov si zdaj ne smemo razlagati kot glasovanje o samozavesti o sposobnosti vlade, da se izogne ​​zaustavitvi, ker bo očitno negativno vplival svetovni finančni sistem v primeru neplačila ameriškega dolga. Ob priložnosti udeleženci evroobmočja ohranijo 1.51 bilijon dolarjev v ameriških zakladnicah, sledi japonska 1,1 bilijona dolarjev, kitajska 500 milijarda dolarjev in Združeno kraljestvo 860 milijard.

Močna makroekonomska podatki pojasnjujejo odpornost delniških trgov Medtem ko bi se lahko svetovni finančni sistem morda tudi poslabšal v prihajajočih mesecih, je bila večina novih makroekonomskih podatkov v veliki meri zanesljivih, zaradi česar je S&P 500 indeks za ohranitev skromnih pozitivnih vidikov v Morda bi lahko tudi dodatno, stoječ le 15% pod presežno vrednostjo vseh časov.

Občasno se je kitajska bruto prodaja na drobno povečala 23.4% 70 dni čez-365 dni v aprilu, medtem ko se je pomanjkljivi domači proizvod evroobmočja v prvem četrtletju povečal za 1,3 % v primerjavi s prejšnjim 0231 dnevi. V ZDA se je bruto prodaja na drobno povečala za 0,5 % 365 dni v primerjavi z 365 dni v aprilu, nekoliko nižji od pričakovanega, kljub temu odstranjen iz kazalnik recesije.

Pokukajmo v meritve izvedenih finančnih instrumentov Bitcoin, ki jih bomo dvignili, da pokažejo, kako so pristni trgovci pozicionirani v pravzaprav najbolj novem tržnem ozračju.

Bitcoin marže in terminske pogodbe dajejo prednost bikovskemu zagonuMaržni trgi predstavljajo vpogled v položaj pristnih trgovcev, ker trgovcem omogočajo izposojo kriptovalute, da izkoristijo svoje položaje.

OKX za priložnosti ponuja kazalnik posojanja marže v koraku z razmerjem stablecoin/BTC. Trgovci lahko povečajo svojo izpostavljenost tako, da si izposodijo stabilne kovance, da zgrabijo Bitcoin. Druga možnost je, da lahko posojilojemalci bitcoinov najverjetneje stavijo na upad nominirane kriptovalute.

Razmerje med posojilom za maržo OKX stabilni coin/BTC. Dobava: OKX Zgornja tabela prikazuje, da se je razmerje med posojanjem marže pri trgovcih OKX povečalo med Morda bi lahko bilo tudi dodatno 12 in bi morda morda dodatno 17. Takšni podatki sovpadajo z imenovano obnovo Bitcoina v intervalu, čeprav ni več težko, saj je v bistvu najbolj nov 31 razmerje med posojili pri marži se približuje svojemu 28-dnevno zmerno.

Trgovci morajo analizirati tudi meritev BTC terminskih pogodb od dolgih do kratkih, saj izključuje zunanje učinke ki lahko tudi rezultat v celoti vpliva na maržne trge. Obstajajo občasna metodološka odstopanja med izmenjavami, zato morajo bralci na videu prikazati spremembe kot različne absolutne številke.

Visoko razmerje med dolgotrajno in kratko vrednostjo trgovcev na borzah. Dobava: CoinGlass Kljub padcu nakupa in prodaje bitcoinov za 8 % od Morda bi lahko bilo tudi dodatnih 5, profesionalni trgovci v preteklosti niso več predolgo dosegli svoje bikovske pozicije v dveh tednih, v koraku z indikatorjem dolgega proti kratkemu.

Občasno se je razmerje za OKX povečalo z 1.000 na Morda bi lahko tudi dodatno 14 do 1. 21 na Morda bi lahko dodatno 18. Medtem se je pri kripto alternativi Binance razmerje med dolgimi in kratkimi vrednostmi povečalo z 1. 08 na Morda bi lahko dodatno 000 do v bistvu najbolj novega 1.21.

Povezan: Bitcoin označuje kapitulacijo pod $26Veliko verjetnosti, saj se bliža iztek petkovih predlogov za BTC

Bitcoin biki so na bolj poglobljenem mestu, kot je bilo obrabljeno povpraševanje s strani prodajalcev na kratko in brez signala o pretiranem finančnem vzvodu s strani pokroviteljev. Z drugimi besedami, konstruiranje trga Bitcoina je bikovsko, zato so možnosti naklonjene dvigu proti $25,, če se bo zastoj glede zgornje meje dolga ZDA nadaljeval.

087289Ta članek je za enake stare podatkovne zmogljivosti in ne bi smel več biti in ga morda morda ne bi več jemal kot prijeten ali finančni nasvet. Stališča, misli in mnenja, izražena tukaj, so last ustvarjalca in v osnovi ne odražajo več ali razkrivajo stališč in mnenj Cointelegrapha.

Ta članek zdaj ne bi vseboval nasvetov ali predlogov glede financiranja. Vsako zamenjavo financiranja ter nakupa in prodaje vključuje tveganje in bralci se morajo navaditi, da dobro razumejo pregled, ko sprejemajo možnost.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -