17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Bitcoinov maksimalizem hladen leta 2023? Joe Corridor deli svoje nasvete

- Advertisement -

Bitcoin nakazuje Joe Corridor meni, da bo nekaj zmerno nekaj pobud za kriptovalute padlo v Bitcoin v prihodnjih letih.

992 Skupaj ogledov

19 Skupaj delnic

V tej epizodi Hashing It Izven, posneto na predvečer Bitcoina 2023 v Miamiju, Elisha Owusu Akyaw iz Cointelegrapha se je pogovarjala z Novinar Cointelegrapha Joe Corridor o tem, kakšna je tehnika biti zagovornik bitcoina (BTC), in najnovejšem expressu omrežja Bitcoin. Razprava je segala od Bitcoin maksimalizma in življenja na skupnem Bitcoinu, do Bitcoin Ordinals, BRC-19 in BTC impress.

Corridorjeva prva interakcija z Bitcoinom je bila kupovanje stvari ob odkritju. Njegov prvi vpliv na glavno kriptovaluto je bil, da je takrat postala nelahka za uporabo, vendar se je to spremenilo v letih, ko je bila sprejeta. Corridor pojasnjuje, da so ga nekateri dogodki, ki niso bili javni, pripeljali do tega, da si je pridobil čas za intenziven pregled vedenja o Bitcoinu na določeni ravni COVID-19 pandemija. Ta pregled mu je premislil in spoznal, kako inovativen je Bitcoin za svetovne finance.

Z leti se je soseska Bitcoin razvila tako, da jo sestavlja nekaj filozofij, ki želijo določiti položaj Bitcoina znotraj širši trg kriptovalut in predvsem to, kako nekateri posamezniki iz soseske gledajo na Bitcoin. Koridor poudarja to s sklicevanjem na razvijajo v nekaj oznakah, pri čemer se drugi ljudje omenjajo kot Bitcoin puristi, minimalisti, zmerni in maksimalisti. Corridor trdi, da lahko oznake ustvarijo strupeno okolje, vendar obstaja tudi dejanska razjasnitev, zakaj obstajajo in se uporabljajo na posebnem temelju.

Corridor pojasnjuje, da je bitcoin maksimalist vsak posameznik, ki želi kar najbolje izkoristiti Bitcoin in povečati njegove učinke, medtem ko je najbolj verjetno ohranjanje in uporaba Bitcoina ter ne zmerno nekaj kriptovalut. Novinar Cointelegrapha poleg tega pojasnjuje, da zaradi svojega dela zmerno uporablja nekaj platform, povezanih s kripto, izključno za eksperimentalne namene.

Corridor poleg tega deli svojo pot življenja na skupnem bitcoinu v zadnjih nekaj letih. Corridor pravi, da je veliko manj zapleteno živeti na Bitcoinu kot na britanskem funtu, ker drugi ljudje spletejo BTC na zmerno nekaj mestih kot funt. Kljub temu poudarja točke, vključno s stroški davkov in nestanovitnostjo vtisa, za katere trdi, da so običajno dejanska komponenta.

Povezano: Fable abstraction morda morda pripelje naslednjo milijardo strank v Ethereum — izvršni direktor Ambire

Preizkusite najnovejšo epizodo Hashing It Out, ki vsebuje Joe Corridor v Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasti ali TuneIn. Za dodatne informativne podcaste se posvetujte s stranjo Cointelegraph Podcasts.

2096415

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -