19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitdao od vlagateljev zbere 230 milijonov dolarjev zasebnega kapitala

Bitdao od vlagateljev zbere 230 milijonov dolarjev zasebnega kapitala

Kot dokazuje gibanje decentraliziranih financ ena največjih decentraliziranih avtonomnih organizacij na svetu, Bitdao, je sklenila zasebni krog zbiranja sredstev za spodbujanje množičnega sprejemanja odprtih financ.

DAO bo kapital namenil za izboljšanje raziskav in razvoja, financiranja in likvidnosti Defi

Ko se decentralizirano financiranje (defi) počasi spet uveljavlja po majskem upadu skupne zaklenjene vrednosti ne manjka investicijskega kapitala, ki bi zasledoval izjemen potencial ideje.

Bitdao, decentralizirana avtonomna organizacija, osredotočena na defi, začenja po uspešen zaključek kroga zasebnega financiranja v višini 230 milijonov dolarjev. Zbiranje zasebnega kapitala je vključevalo sodelovanje več kot 20 institucij in defi partnerjev, vključno z upraviteljem hedge skladov Alan Howard, dobro znani podjetnik Peter Thiel, Dragonfly Capital, Fenbushi, ustanoviteljski sklad, Jump Capital, Pantera Capital in Spartan Group, med drugim.

Za razrešitev vztrajnega omrežja Bitcoin vprašanja pretoka in visoki transakcijski stroški Ethereuma, namerava Bitdao z več verigami odstraniti obstoječe centralizirane vezane žetone, ki predstavljajo cenzuro in tveganja nasprotne stranke s hitro in cenovno dostopno decentralizirano rešitvijo. Izvorni BDAO organizacijski organ za upravljanje in žeton defi je vezan na vrednost bitcoina, v prihodnosti pa načrtujejo tudi druge kljukice za kovance, kot je ethereum.

Svež kapital bo dodeljen več področij delovanja, vključno z raziskavami in razvojem, financiranjem in likvidnostnimi operacijami. Privabljanje talentov za razvijalce je eden glavnih ciljev te pobude, kapital pa bo razdeljen tudi kot nepovratna sredstva in zamenjave žetonov za podporo tehnologij veriženja blokov. Poleg tega bodo prispevki v zakladnico Bitdao uporabljeni za podporo partnerjem, dodajanje likvidnosti in pomoč pri zagonu novih protokolov v decentraliziranih platformah za izmenjavo (dex), posojanju in sintetiki.

Poleg tega to financiranje, Bybit, eden od gorečih zagovornikov Bitdao, je na svoji platformi občasno podprl zakladnico obljubil 2,5 bazične točke od vseh transakcij terminskih pogodb. Glede na obseg transakcij platforme 2021 bi ta številka lahko dosegla milijardo dolarjev letno, kar pomaga podpirati Bitdaovo poslanstvo izboljšanja posvojitve in sodelovanja in inovacije v okviru decentraliziranih financ čim bolj vključujoče.

Kaj misliš o Bitdau, ki zbira 230 milijonov? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Billionaire Mark Cuban Commends Defi Economy Dubbing It the 'Next Great Growth Engine'

Goldman Sachs Expands Cryptocurrency Trading Desk With Ether Futures and Options

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments