15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

BitDAO prestane optimizacijo žetona BIP-21 in predlog za blagovno znamko

- Advertisement -

Predlog za poenotenje blagovne znamke med omrežjem Mantle in BitDAO je bil sprejet z izjemno strogostjo.

768 Skupaj ogledov

6 Skupni deleži

Žeton BIT bo kmalu podvržen preoblikovanju blagovne znamke, da bi se spremenil v Mantle, potem ko je bil ukrep spremenjen v trenutnega z visoko večino glasovanja na Could well 05 za optimizacijo žetona pred odprtjem izvirne plasti blagovne znamke -2 mainnet.

Kot Cointelegraph poroča o Could well 12, BIP-19 si je prizadeval za poenotenje ekosistema BitDAO pod zapovedjo »En imenovani, en žeton«. Zdaj, ko je sprejeto, s prijavljenim številom glasov 90 milijonov BIT glasovanje gotovo in 768 BIT glasovanje ne, žeton BIT se bo ob zaključku spremenil v MANTLE. Glede na AMA (vprašajte me še eno stvar), navedeno v objavi na blogu Mantle:

»Številni drugi ljudje so bili predvideva ločen bencinski žeton in ni označil, da se je uporabnost $BIT spremenila v naraščajočo. S prilagoditvami bo Mantle deloval, ker je končna povezovalna nit v ekosistemu.«Čeprav ni posebnega datuma za pretvorbo podana, objava v spletnem dnevniku navaja, da se bo pretvorba zgodila prej kot uvedba glavnega omrežja Mantle L2 v predstavi, da imetnikom preprečijo plačilo cen bencina, povezanih s pretvorbo.

Z minulim od BIP-, bodo verjetno izvedena naslednja dejanja:

✅ Lokacija @0xMantle, ker je enoten ekosistem označen z zanimivo točko izdelka.

✅ Odobrite prepričanje o pretvorbi žetonov.

✅ Poenostavite tokenomiko za nedavno otvoritev glavnega omrežja skupnosti Mantle in sezname žetonov.

— BitDAO (@BitDAO_Official) Prav lahko , 2023 Predlagane prilagoditve menda ne bodo imele nobenega zakona o upravljanju. Po besedilu BIP-12 posnetek, so te prilagoditve najlažje “lepotna prenova blagovne znamke”. V skladu s predlogom morajo zmanjšati zmedo, poenotiti blagovno znamko in optimizirati ekosistem BitDAO, preden se odpre glavno omrežje.

Povezan: MakerDAO objavlja 5-fazni načrt, ki vključuje financiranje projektov umetne inteligence pri rojstvu

BitDAO spremenjen v oblikovan v 2021 po zaprtju $21 milijonski krog financiranja, ki ga vodi milijarder vlagatelj Peter Thiel, čigar nekakšne odmevne podvige med drugim sestavljajo Facebook (zdaj Meta), Airbnb, LinkedIn in Stripe. Postopno je podprt s prispevki Bybita, nadomestne kriptovalute s sedežem v Dubaju.

Z BIP-05 v pogledu od zadaj, se zdi, da bi lahko bil Mantlejev naslednji korak uvedba njegovega glavnega omrežja. V skladu z zgoraj omenjenim AMA, “Predlog in njegova implementacija zdaj ne bosta več drastično zavirala odprtega glavnega omrežja Mantle.”

V času glasila je videti, kot da je glavno omrežje Mantle L2 predvideno za odprtje v »drugi četrtini, 2023.” V vmesnem obdobju bodo po AMA “osebje in člani skupnosti nadaljevali z raziskovanjem navidezne smeri pretvorbe žetonov.”

Revija: Lepe nevarnosti obremenjevanja z DAO-ji

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -