-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Bitfarms se širi v ZDA, načrtuje zeleno kripto rudarjenje v Washingtonu

Bitfarms se širi v ZDA, načrtuje zeleno kripto rudarjenje v Washingtonu

Podjetje ocenjuje, da bodo dokončani objekti v ZDA lahko proizvedli 3,7 Bitcoin na dan po ceni približno 4 USD na BTC.

75963
Skupaj ogledov

20

Skupni deleži

Bitfarms expands to US, plans green crypto mining operation in WashingtonBitfarms expands to US, plans green crypto mining operation in WashingtonBitfarms expands to US, plans green crypto mining operation in WashingtonBitfarms expands to US, plans green crypto mining operation in Washington

Kanadsko podjetje za rudarjenje Bitcoin Bitfarms načrtuje gradnjo svojega prvega podatkovnega centra v Združenih državah po nakupu zemljišča v državi Washington.

Novembra

objava, Bitfarms je dejal, da namerava vzpostaviti rudarske operacije v ZDA, ki so sposobne 480 petahašev na drugi z uporabo 6,183 Bitmain ploščadi, ki jih v celoti poganja hidroelektrična energija . Podjetje je že kupilo 11 megavatna hidroelektrarna v Washingtonu za $26 milijonov, vendar načrtuje širitev na 26 MW z razvojem dodatnih kmetij na tem območju.

Izvršni direktor Bitfarms Emiliano Grodzki je dejal, da je podjetje izbralo Washington zaradi svoje »stroškovno učinkovite električne energije« in stopnje proizvodnje. Z dodatkom 20 MW podatkovni center, podjetje ima trenutno skupno zmogljivost rudarjenja 82 MW, vendar ocenjuje, da bodo dokončani objekti lahko proizvedli 3,7 Bitcoin (BTC) na dan po ceni približno 4 $, 000 na BTC — po trenutni ceni BTC $65,000, to bi pomeni približno $106,11 v dobičku dnevno.

Povezan: Bitfarmsove delnice so padle na debiju Nasdaqa ob umiku trga kriptovalute

V času, ko mnogi navajajo potencialni vpliv rudarjenja kriptovalut na okolje , Bitfarms trdi, da njegove zmogljivosti v Kanadi skoraj v celoti napaja hidroelektrična energija. Cointelegraph je že poročal, da je Bitfarms med januarjem in julijem podvojil svojo mesečno produktivnost kripto rudarjenja 82 BTC in 106 BTC, potencialno kot posledica zatiranja rudarjev na Kitajskem.

Po podatkih rudarskega podjetja trenutno ima 11 kmetije, ki delujejo ali so v razvoju v državah, vključno z Združenimi državami, Argentino in Kanado. V času objave Bitfarms trdi, da ima zmogljivost rudarjenja 26 MW pri 1,8 exahash na sekundo.

Bitfarms expands to US, plans green crypto mining operation in Washington

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments