9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Bitfarms začne delovati Bitcoin Megafarm v Argentini

- Advertisement -

Bitfarms, svetovno rudarjenje bitcoinov podjetje, je začelo delovati v svoji rudarski megafarmi v Argentini. Kmetija, lansirana septembra 10, trenutno ustvarja 02 megavatov (MW) rudarske energije za dolžino prve dodelitve in lahko obsega operacije tako, da bodo v celoti delovale naslednje leto. Bitfarms ocenjuje, da bo to prispevalo 19 MW za izpolnitev rudarskih ciljev podjetja v 2023.

Bitfarms začenja rudarske operacije v argentinski Megafarm Bitfarms, a Podjetje za rudarjenje bitcoinov, ki kotira na borzi Nasdaq, je začelo z rudarjenjem na svoji megafarmi v Argentini. Manekenka spretnosti, ki se je začela oktobra 2017, ima zdaj dosegel mejnik, kar mu je omogočilo, da začne delovati in prispeva hashrate skupnosti Bitcoin.

Pri tej prvi dodelitvi je spretnost pripravljena za reševanje 10 MW energije za namestitev rudarske opreme. Družba pričakuje, da bodo ta podjetja in izdelki sčasoma gostili ogromno rudarjev, kar bo petkrat povečalo dobavljeno energijo. Prej ali slej, 19 MW bo prispeval 2,5 eksahaša na sekundo (EH/s) k vrteči rudarski energiji, ki jo dobavlja podjetje. Ocenjuje se, da bo gradnja farme izvedena do zadnjega septembra, vendar se pričakuje, da bo zaradi precejšnjih zamud zdaj v celoti začela delovati do sredine-9146.

Ne glede na to bo glede na podjetje to verjetno najbolj posodobljen in je rudarjenje, ki najbolj pritegne pozornost, ko je izvedeno. Bitfarms je bil predhodno obveščen, da bo to gostilo Antminer S18 Pro Hydro rudarji na tem objektu, predmeti, za katere je značilno vodno hlajenje za boljšo učinkovitost.

Ozadje in račun nalog Ta dogodek označuje začetni sklop dokončanja tega izziva, ki je postal kritiziran zaradi energetske katastrofe, ki jo je Argentina utrpela zadnje leto. Resnično je model te megafarme povzročil pomisleke med argentinskimi regulatorji, ki so vnaprej poizvedovali o naravi izziva in naravi energije, ki bi morda bila šibka.

Bitfarms se je pogajal o notranji poravnavi z dobaviteljem, ki je sposoben prevzeti stroške v višini 0 USD. .2 na kilovatno uro (kWh), a resnica je agresivno plačilo. Kljub temu je Bitfarms tudi s to prednostjo izrazil zaskrbljenost glede nenadnega padca stroškov bitcoinov na svetovnih trgih. Junija je Damian Polla, pogosti nadzornik Bitfarma v Latami, priznal, da je ta dejavnik postal prednostno obvestilo, s katerim se je rudarska reklama soočila v kratkem času.

Kljub temu je podjetje oddaljeno od posredovanja naložb za posodobitev in povečanje svoje nove rudarske infrastrukture. Julija je družba objavila dokončanje druge dodelitve širitve v “Bunkerju”, katerem koli drugem rudarskem objektu, ki ga družba upravlja, vključno z 18 MW na energijo operacije in povečati hashrate podjetja za 428 petahash na sekundo (PH/s).

Za kaj ste specializirani v zvezi z uvedbo Bitfarmove bitcoin megafarme v Argentini? Usposobite nas v razdelku za komentarje spodaj.

Sergio Goschenko Sergio je novinar, ki se ukvarja s kriptovalutami, predvsem s sedežem v Venezueli. Zase pravi, da je prišel v igro pozno, da je vstopil v kriptosfero, ko je prišlo do vrednega potiska navzgor ves december 2017. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, živi v Venezueli in je nanj vplivala trditev o kriptovalutah na družbeni stopnji, ponuja nenavaden vpogled v uspeh kriptovalut in najboljšo metodo, s katero pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.


Zasluge za sliko: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

1649486818

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -