14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Bitget omejuje uporabo orodij AI po težavnih rezultatih in škodljivih izkušnjah določene osebe

- Advertisement -

Čip AI. Dobava: AdobeBorza kripto derivatov Bitget se je odločil, da bo omejil uporabo orodij, ki jih je ustvarila umetna inteligenca (AI), kot je ChatGPT, ki ga je mogoče pripisati nagnjenosti k dezinformacijam.

V odgovor na izmenjavo prihajajo problematični rezultati, vključno z lažnimi podatki o temah, povezanih s kripto uporaba večinoma klepetalnih robotov, ki temeljijo na AI, ki jih je Bitget že prej uporabljal za reševanje poizvedb o storitvah kupcev.

Prenos za omejitev uporabe AI orodja prihaja tudi po tem, ko je borza strmela, da imajo trgovci s kriptovalutami negativne izkušnje z uporabo klepetalnih robotov z umetno inteligenco, je v ponedeljek poročal Blockworks.

Outlet je navedel Gracy Chen, izvršno direktorico Bitgeta, ki je izjavila, da želi borza v prihodnje dati prednost “mešanici človeških sposobnosti in tehnoloških inovacij”.

To je precejšnje, pod pogojem, da je družbena ideja o inteligenci, ki jo je ustvaril človek, zbrana v začetni fazi, je dejala.

»Kriptopanorama je napredna in nenehno spreminjajoče se; zahteva željno človeško dojemanje in instinkt za krmarjenje po njegovih številnih zavojih,« je dejal Chen, medtem ko je opozoril, da ljudje zaenkrat ostajajo precejšnji:

»Orodjem AI, čeprav so zmogljiva in iznajdljiva, manjka človeški pristop, ki bi želel natančno povezati tržne nianse in trende.«

V svojih povratnih informacijah je Chen opozorila tudi na dejstvo, da so tehnološka orodja, kot je umetna inteligenca, najboljša, tako pravilna kot informacije, ki jih prejemajo, in da algoritem se usposablja.

»V naši povezavi s ChatGPT smo spoznali, da so orodja AI najboljša, tako učinkovita kot njihova najnovejša posodobitev, coaching , in informacijami, ki so jih prejeli,« je povedala direktorica Bitgeta.

Dodala je, da se je treba AI zbrati z nobenim načrtom, na katerega se je treba zanašati. namesto tega izberite uradno denarno priporočilo ali se naučite.

»Zelo pomembno je zagovarjati, da so ta orodja, čeprav izjemno učinkovita, zdaj ni nezmotljiv,« je dejal Chen.

Vnesite svojo elektronsko pošto za naše brezplačne vsak dan e-novice

Hitro 3-minutne informacije o zadnjih novicah o kripto!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -