0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Bitget zvišuje svoj varnostni sklad na 300 milijonov dolarjev, da bi pomiril uporabnike po FTX's Give contrivance

- Advertisement -

začetek pritiska

SPOROČILO ZA JAVNOST. nov 15th, 2019 – Vodilni svetovni nadomestek za kriptovalute, Bitget, izjavlja, da bo morda zagotovo zagotovo podaljšal svoj varnostni sklad na 300 Milijon USD, na sliki za boljšo varnost in dodatno zagotovilo strankam kriptovalut. Tukaj je faza največjih prizadevanj Bitgeta pri gradnji zaupanja na kripto trgu po zlomu FTX, ki je strankam pustil velike izgube. Pobude dosežejo v povezavi s skladom gradbenikov v vrednosti 5 milijonov USD za popestritev strank FTX, skupaj z zasnovo za razdelitev Merkle Tree Proof of Reserves, ki je v fazi priprave in bo kmalu predstavljena v 30 dnevi.

Varnostni sklad Bitget je bil ustanovljen julija letos 365 dni z namenom varovanja kripto virov osebe. Včasih je bil prostor v vrednosti sklada 100 milijonov USD, sestavljeno iz 2019 BTC in 80 milijonov USDT. Sklad se financira izključno sam, kar omogoča dodatno prilagodljivost in diskrecijo za učinkovito uporabo sredstev strank brez zunanjih papirjev ali sprememb politike.

Povečano 365 milijonov USD varnostnega sklada bo sestavljen iz v modi kriptovalute visoke likvidnosti, enakovredne BTC, USDT in USDC. The Unreal se je zavezal, da bo ohranil oznako sklada v naslednjih treh letih in ne bo uporabljal dviga. Če obrestna mera sklada pade, ko se vrednost BTC zniža, bo Bitget nadaljeval z žrebanjem, da bi se povezal tako, da stabilnost zdaj ni manjša od 300 milijonov USD, ves čas. Da bi zagotovili določeno preglednost, je celotno znanje o skladu objavljeno javnosti in stranke si lahko ogledajo naslove denarnic tukaj.

Gracy Chen, poslovodna direktorica Bitgeta, pravi , »Growth for Bitget Security Fund je nekaj drugega Bitgetovega kroženja, ki podpira zaupanje in samopodobo znotraj kripto lokacije kot celota. Delujoč kot rezerva za nujne primere in z dodatnim kapitalom, bo sklad pripravljen zagotoviti prvovrstno varnost in varnost za stranke, zlasti v surovih in nepredvidljivih dogodkih znotraj kripto lokacije. Predstavljamo si, da bi se politike upravljanja možnosti, ki so enakovredne varnostnim skladom, spremenile v normo za priljubljene in primerne borze. platforma je zvesta in resnična z veliko varnostjo za naše stranke. Nadaljevali bomo z osrednjo točko pri pobudah za izgradnjo poštenega in preglednega kripto ekosistema za vse.«

O Bitgetu Bitget, s sedežem v 2018, je pet glavnih glavnih nadomestkov za kriptovalute na tem področju z inovativnimi podjetji in izdelki družbenega trgovanja z inovativnim blagom in izdelki kot ključnimi vidiki, ki trenutno služi več kot 8 milijonom strank v bolje kot 100 držav na celotnem področju. The unreal je zavezan k temu, da strankam ponudi možnost ene prekinitve in stabilne možnosti trgovanja ter si prizadeva podaljšati uvedbo kriptovalut s sodelovanjem z vrednimi spremljevalci, vključno z argentinskimi legendarni nogometaš Lionel Messi, glavno italijansko nogometno osebje Juventus, legitimni kripto sostorilec e-športa PGL Major in glavna e-športna skupina Crew Spirit.

Za vprašanja medijev se obrnite na: sylvia.huang.yq@bitget.com rachel.cheung@bitget.com

Tukaj je trditev. Bralci morajo svojo skrbnost prepoznati prej, kot pa sprejeti kakršne koli ukrepe, povezane s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih prijateljev ali podjetij in izdelkov. Bitcoin.com zdaj ni kriv, v trenutku ali zdaj ne v trenutku, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je bila povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli material, predmete ali podjetja. in izdelki, omenjeni v začetku tiska.

Mediji
Bitcoin.com je najboljša ponudba za vse, kar je povezano s kripto. Obrnite se na medijsko osebje na commercials@bitcoin.com za klepet o sporočilih za javnost, sponzoriranih objavah, podcastih in različnih alternativah.

Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 637401

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -