19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Bithumb prepove zaposlenim trgovanje s kripto na svoji platformi

Bithumb prepove zaposlenim trgovanje s kripto na svoji platformi

Potem ko je Bithumb pred časom uvedel omejitve trgovanja s kadri, bo svojim zaposlenim kmalu popolnoma prepovedal uporabo njegove platforme za trgovanje s kripto.

1219 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

Bithumb to ban employees from trading crypto on its platform

Bithumb, glavna južnokorejska borza kriptovalut, napreduje z omejitvami trgovanja za svoje zaposlene, tako da svojim zaposlenim prepoveduje trgovanje na svoji platformi.

V uradnem petkovem sporočilu Bithumb bo od tega meseca svojim zaposlenim popolnoma prepovedal nakup ali prodajo kripto s pomočjo računa Bithumb.

Namen omejitve je okrepiti notranje predpise in izboljšati preglednost transakcij na borzi Bithumb, so sporočili iz podjetja. . Kot del ukrepa so uslužbenci prejšnji mesec že poslali pisne izjave glede umikov računov. Poleg tega bo borza izvajala stalni sistem spremljanja, vključno s samorevizijami in notranjim sistemom poročanja, so zapisali v sporočilu.

Najnovejša pobuda sledi vrsti povezanih kadrovskih omejitev za Bithumb , vključno s prepovedjo trgovanja med delovnim časom in drugo. Bithumb je opozoril, da je podjetje že pred leti izvedlo številne ukrepe, povezane z osebjem, da bi preprečilo uhajanje podatkov, nepoštene trgovinske prakse in tržno manipulacijo.

Tiskovni predstavnik družbe Bithumb je zanikal, da bi zagotovil dodatne informacije o tej zadevi Cointelegraph.

Novica prihaja sredi Južne Koreje, ki še naprej zaostruje svoje stališče glede urejanja lokalnih kripto podjetij, s čimer se povečuje obseg nadzora nad nacionalnim trgom kripto izmenjav.

Povezano: Jug Korejskim kripto izmenjavam je prepovedano ravnati s kovanci, ki so jih sami izdali

Južnokorejska vlada je določila rok za registracijo borz kriptovalut pri lokalnih finančnih organih do septembra 2021. Marca je FSC spremenil svoja pravila računovodskega poročanja in od borz kriptovalut zahteval, da pošiljajo poročila o rednih transakcijah z enoto za finančno obveščanje in odpirajo račune s pravimi imeni v korejskih bankah.

Po lokalnih poročilih so manjše južnokorejske borze razmišljale, da bi vlado tožile zaradi domnevnega neizpolnjevanja odgovornosti za pretiran regulativni pritisk.

Prejšnji članekHuobi naloži 24-urno zamudo pri umiku kripto, da bi ublažil špekulacije
Naslednji članekHedge sklad v višini 200 milijonov dolarjev ustavi trgovanje s kripto arbitražo zaradi upada trga

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments