8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Bitpanda želi privabiti kripto trgovce v TradFi z dodajanjem blaga

- Advertisement -

Trgovina zdaj kripto trgovcem omogoča dostop do prejšnjih naložb, primerljivih z blagom iz naravnih virov, kot so plemenite kovine.

91 Skupaj ogledov

Skupaj delnic

Fintech samorog Bitpanda s sedežem na Dunaju se poslužuje metod nekdanjih financ ( TradFi) s sodobnimi izbirami na svoji trgovinski platformi.

Z dodajanjem blaga na svoj seznam lahko dostopnih predlogov financiranja želi Bitpanda omogočiti svojim uporabnikom, da razmislijo o dobičku kratkega – nihanja terminskih vrednosti v več prejšnjih instrumentih, primerljivih z nafto, zemeljskim plinom in pšenico.

Izvršni direktor Bitpande Eric Demuth t stari Cointelegraph, ki ga je mogoče pripisati napovedi vlagateljev, postaja dvojna pot med TradFi in decentraliziranimi financami (DeFi) vsako leto bolj zamegljena:

»Od nas poskuša trgovati s parom tečajev sredstev preprosto, varno in z lahkoto, in TradFi ujame to idejo.«V vsaki monetarni nacionalni državi se je treba naučiti, kaj daje strankam največje prednosti. TradFi si pri DeFi beleži v primeru dostopnosti, medtem ko ima DeFi lekcije iz nekdanjih denarnih mehanizmov, ki so tako dolga pot kot ublažitev možnosti:

»TradFi se je osredotočil na razširitev svoje dostopnosti, in to z uporabo konvergence. Morda bi obstajala nekaj zmožnosti za mosey prej kot lahko trdi, da upošteva povezano stopnjo uporabnosti in dostopnosti, ki jo ponujajo finančne tehnologije.«Z ocenami več kot milijonov kripto uporabnikov od tega trenutka leta so nekdanji trgovci in trgovci DeFi najbolj zagotovo na cesti z dvojnim voziščem do središča v paru.

Povezano: Kako veščine veriženja blokov spreminjajo zmožnost vlaganja ljudi

Ker so prevladujoče institucije po vsem svetu prevzele kriptofinanciranje, bi morda morda dodatno odprli nakup in prodajo alternativ virom, kot je blago, pri trgovanju z digitalnimi sredstvi upravlja tudi prehod do nekdanjih instrumentov za kripto trgovce:

»Kripto trgovci so nagnjeni k temu, da so zelo inf. uničen zaradi trgovalnih trgov. Poleg tega jim je všeč preprostost, ki jo ponujajo platforme, ki jim omogočajo, da kot blisk naredijo preproste in stabilne naložbe v par tečajev sredstev.«Demuth pravi, da lahko platforme ponudijo dostopnost in enostavnost nakupa in prodaje kriptovalut, vendar se z oglasi, ki vključujejo vire iz TradFi, možnosti financiranja razširijo.

Tudi ob predpostavki, da je tudi pritiskal, da bo v takšnih primerih poudarek na izobraževanju o strokovnjakih in slabostih vsakega sredstva vsega načrta glede na parametre njihovega lokacija ves načrt denarnega sveta.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -