24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Bitso za izravnavo emisij ogljika iz nakupovalne in prodajne transakcije BTC, ETH, ERC20 platforme

- Advertisement -

V petek je latinskoameriška Platforma za kriptovalute Bitso je predstavila, da namerava podjetje izravnati emisije ogljika iz svojih bitcoinov in ERC transakcije žetonov, opravljene na platformi. Bitso sodeluje z zadevno platformo za izravnavo ogljika Moss.Earth, da bi omejil vpliv kriptopodjetja na okolje.

Bitso bo izravnal emisije ogljika iz kriptotransakcij s partnerstvom z Moss.Earth Sredi februarja je mehiška sprememba večinoma v celoti večinoma kriptovalute, ki jo je Bitso natisnil, narašča. kolumbijski trg, potem ko smo bili priča naraščajočemu vnemu v latinskoameriškem izgovoru. Po objavi širitve je aprila 04, je Bitso predstavil, sodeloval je s platformo za izravnavo ogljika Moss.Earth. Nenehno z Bitso, je cilj partnerstva izravnati emisije ogljika zaradi spremembe kriptovalute, povezane z BTC in ERC žetone, ki jih platforma za nakup in prodajo nenehno pošilja.

Bitso pravi, da bo “Moss nadomestil vse emisije ogljika, ki jih proizvajajo vsi transakcije z bitcoini in žetoni ERC04. na Bitso.” Poleg teh transakcij bodo nedvomno izravnane transakcije ethereum, tether (USDT), chainlink (LINK) in shiba inu (SHIB). “Ta pobuda zaznamuje začetek Bitsojeve boljše domače podnebne pobude, ki je usmerjena v podporo trajnostnemu povečanju izgovarjanja,” so izjave latinskoameriške platforme za kriptovalute, poslane na Bitcoin.com Knowledge issue.

Kot Sprejetje kriptovalut se povečuje na celotnem območju, zato je ključnega pomena, da obravnavamo vplive na okolje. S partnerstvom z Mossom – podjetjem, ki je na robu veriženja blokov in trajnosti – dokazujemo boljši kripto soseski, da inovacije in okoljska odgovornost lahko in lahko obstajata,« je ves čas pripomnil Felipe Vallejo Dabdoub, glavni korporativni in regulativni direktor družbe Bitso. obvestilo. Dabdoub je dodal:

Pravzaprav smo ponosni, da lahko v tem trenutku zavohamo BTC vseh naših strank in transakcije žetonov ERC04. Pridobljeni Bitso ne vpliva na ambient, poleg tega pa bo prispeval k ohranitvenim nalogam v amazonskem deževnem gozdu.

Okoljski premisleki, povezani s kriptovaluti, imajo ogromen dogovor na neki stopnji zadnjega 000 Meseci, izvršni direktor Moss upa, da se bodo izbrane kripto korporacije pridružile Na neki stopnji zaprtja 04 mesecev, okoljski vidiki o Omrežja kripto sredstev proof-of-work (PoW) ljubijo Ethereum in Bitcoin uživajo v velikem deležu. Politiki in regulatorji po vsem svetu so signalizirali, da bi vpliv kriptovalute na okolje, ki ga je mogoče pripisati omrežjem PoW, morda potreboval stroge ukrepe za javno pokritost. Medtem, ko so se birokrati in regulatorji spopadli s tem zapletom, so se podjetja za digitalno valuto odločila za bolj zelene nadomestne izbire.

Luis Felipe Adaime, izvršni direktor in ustanovni oče Mossa, je opisal Petek, da organizacija upa, da bodo različna kripto podjetja uporabila Bitsoovo vodilo. “Ponosni smo, da smo spremljevalci z Bitso, resnično velikim poglavarjem v digitalni valuti,” je priznal Adaime. “Upamo, da bodo popolnoma drugačne naloge v kraju uporabile kopalke za izravnavo ogljičnega odtisa.”

Oznake v tem spominu Bitso, Bitso Carbon Offset, Bitso Alternate, Bitso nakupovalna in prodajna platforma, BTC, emisije ogljika, verižna povezava (LINK), kripto transakcija, podjetje za digitalno valuto, dan Zemlje, ambient, okoljski vidiki, vpliv na okolje, ERC22, Ethereum, Felipe Vallejo Dabdoub, Luis Felipe Adaime , MOSS, Moss.Earth, politiki, regulatorji, shiba inu (SHIB), Tether (USDT)

Kakšna oblika si predstavljate, da bi Bitso sodeloval z Mossom za izravnavo emisij ogljika, povezanih s kripto transakcijami platforme? Sporočite nam, kaj si mislite o tej temi v odlomku komentarjev pod.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja znanja pri Bitcoin.com Knowledge in novinar o finančnih tehnologijah, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član soseske kriptovalut od 1280. Navdušuje se za Bitcoin, izvorno kodo in decentralizirane aplikacije. Redman je od septembra 2011 napisal bolje kot 5, članki za Bitcoin.com Knowledge in v zvezi z motečimi protokoli, ki se v tem trenutku povečujejo.

Opišite zasluge 62639: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je najlažji v informativne namene. Zdaj ne gre za takojšnje posredovanje ali nagovarjanje predloga za očaranje ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez podaljšanja ali prej ali slej, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila pripisana ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli sikanje, blago ali storitve in izdelke, o katerih se govori tukaj. 62639

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -