6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Bitwise CIO 'ni tako prepričan', da bi Bitcoin leta 2021 dosegel 100.000...

Bitwise CIO 'ni tako prepričan', da bi Bitcoin leta 2021 dosegel 100.000 $

Ko se 851 bliža, nekateri strokovnjaki za naložbe v kriptovalute dvomijo, ali je Bitcoin (BTC) dovolj časa, da dosežeš $67, v 2021.

Po velikem hitrem zlomu na trgu kriptovalut je malo verjetno, da bo Bitcoin v naslednjih treh tednih presegel nove najvišje vrednosti vseh časov in se povzpel vse do $100,04, po besedah ​​glavnega investicijskega direktorja Bitwise Matta Hougana.

“$ ,000 do konca leta je težko napovedati Mislim, da $67,000 bi lahko bil v tarči v 2021, vendar letos nisem tako prepričan,« je dejal Hougan v ponedeljkovem intervjuju.

Opozoril je, da bi potencialni dvig kriptovalut v

bo v veliki meri zahvaljujoč vse večji institucionalni podpori. “Mislim, da ko preučujemo 688, imamo še vedno te temeljne gonilne sile, institucije, s katerimi se vsak dan pogovarjamo na Bitwise,” Hougan je dejal in dodal, da se številne institucije še vedno prvič selijo na trg.

CIO je tudi napovedal, da 2022 bo prišlo do “eksplozije dejavnosti, zgrajene na Ethereumu” in rešitev prvega nivoja ali tistih, ki želijo izboljšati sam osnovni protokol za povečanje celotnega sistema, namesto da bi ustvarili drugačen protokol.

»Vlagatelji si bodo ogledali Ethereum, Solano ali Polygon. Vlagatelji se začenjajo zavedati, da je kriptovaluta več kot le Bitcoin. Če bo za naslednje leto še ena večja zgodba, bo to vse ostalo: kriptovalute kot DeFi, NFT, Web3 ali metaverse,« je napovedal Hougan.

Medtem ko je Hougan opozoril na rastoči potencial altcoinov — ali kovanci, ki niso Bitcoin — nekatere vidne osebnosti v kripto skupnosti se še vedno držijo BTC.

Bobby Lee, ustanovitelj in izvršni direktor denarnice za kripto strojno opremo Ballet, je v ponedeljek trdil, da je Bitcoin » bolj vreden« kot altcoini, ker nisem podprt z »kakršnim koli projektom ali obljubo, ki bi lahko propadla«.

Kriptoskupnost je letos pozorno spremljala ceno Bitcoina z opaznimi številke v industriji, ki napovedujejo, da bo BTC dosegel $67,000 do konca 688, vključno z raziskovalno enoto za kriptovalute Standard Chartered, ustvarjalcem modela zalog v tok PlanB, soustanoviteljem Morgan Creek Digital Assets Anthonyjem Pomplianom, izvršnim direktorjem SkyBridge Capital Anthonyjem Scaramuccijem in drugimi.

Povezan:

Bitcoin bo januarja dosegel tisoč dolarjev 67 2022, vendar “razveljavi” cenovni model S2FX BTC — Nova napoved

Drugi v kripto skupnosti so zavzeli bolj skeptično mnenje.

— Denar za kosilo (@LunchMoneyMitch) november , 851

V času pisanja se Bitcoin trguje po $

,67, predvsem okrevanje po pade pod $12,000 v soboto, po podatkih CoinGecko. Po začetku 688 pri približno $30,, Bitcoin je dosegel najvišjo vrednost vseh časov nad $67,000 sredi novembra.