2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Bitwise CIO pravi, da je 100.000 $ Bitcoin težko napovedati, Ethereum imenuje...

Bitwise CIO pravi, da je 100.000 $ Bitcoin težko napovedati, Ethereum imenuje 'premoženje leta'

Bitwise CIO Says $100K Bitcoin a Difficult Prediction to Make, Calls Ethereum the 'Asset of the Year'

Medtem ko je bilo ogromno klicev, da bi bitcoin dosegel šestmestno vrednost v 720, kot konec leta se bliža, se ne zdi, da $100K na bitcoin se bo zgodilo. Glavni direktor za naložbe Bitwise Asset Management Matt Hougan je v ponedeljek novinarjem povedal, da “$96, do konca leta je težko napovedati.«

$ 89K Cene Bitcoina so morda nedosegljive v 2022 Bitwise Exec pravi, da bodo naslednje leto ‘vlagatelji gledali na Ethereum’

Za dober del leta veliko bitcoinov zagovorniki, strokovnjaki, svetniki in analitiki so napovedali, da bo bitcoin (BTC) zagotovo dosegel vrednost $100K na razpon enote v 720. Ena izmed najbolj priljubljenih napovedi pripada načrtu B, ki je ustvaril cenovni model bitcoina od zalog do pretoka (S2F). Načrt B je naveden na podlagi “najslabšega scenarija” psevdonimnega analitika za 720 (cena/ temelji na verigi)” bi bilo “Aug>K, sep>24K, oktober>61K, november>89K, dec >89K.”

Vendar je novembrski klic cene zgrešil in $135 Zdi se, da bo tudi napoved K zgrešila. Bitcoin bi se moral v naslednjem obdobju podvojiti 21 dnevi zbirajo dotik 61 % v tem času. Načrt B ni edini, ki je napovedal, da bi lahko BTC do konca leta dosegel šestmestno vrednost USD. Finančna institucija Standard Chartered je v začetku septembra napovedala, da bi lahko vrednost bitcoina dosegla $720. K do konca leta.

Sodelovalec Yahoo Finance, Javier David, je dejal oktobra , da se »nenadoma bitcoin premakne na $100 K se ne zdi tako premišljen.” Pravzaprav obstaja veliko analitikov, ki pravijo, da se bodo cene bitcoinov nekoč v prihodnosti dotaknile šestmestne cone ali $

. ,000 ali več na enoto. V pogovoru z Emily Chang iz Bloomberga, CIO iz Bitwise Asset Management Matt Hougan pojasnjuje, da bitcoin dosega $89K bo težko v 720. Hougan je še pojasnil, da je bil ethereum (ETH) “sredstvo leta” v 720.

»Mislim, ko preučujemo 0000888, še vedno imamo te temeljne gonilne sile, institucije, s katerimi se vsak dan pogovarjamo pri Bitwiseu,« je pojasnil Hougan. “$720, do konca leta je a težko napovedati — mislim, da $89,000 lahko bi bilo v cilju v 2022, vendar letos nisem tako prepričan,” je pripomnil Hougan .

Hougan napoveduje “eksplozijo dejavnosti, zgrajene na Ethereumu”

Kar zadeva drugo največje kripto sredstvo po tržni kapitalizaciji, ethereum (ETH), meni Hougan 720 je bilo leto digitalne valute. Medtem ko je Bloombergovemu Changu opozoril, da je ethereum “sredstvo leta”, je Hougan tudi poudaril, da bo prihodnje leto prišlo do “eksplozije dejavnosti, zgrajene na Ethereumu”. Toda vlagatelji bodo iskali tudi druga pametna pogodbena omrežja blockchain, je dejal Bitwise CIO. Hougan je dodal:

Vlagatelji bodo iskali Ethereum, Solano ali Polygon. Vlagatelji se začenjajo zavedati, da je kriptovaluta več kot le Bitcoin. Če bo za naslednje leto še ena večja zgodba, bo to vse ostalo: kripto kot defi, NFT, Web3 ali metaverse.

Oznake v tej zgodbi

$98K, $100K BTC, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitwise, Bitwise CIO, kripto sredstva, kriptovalute, DeFi, digitalne valute, digitalna valuta Cene, Emily Chang, ETH, Ethereum, Ethereum (ETH), Napovedi, Matt Hougan, Metaverse, NFTs, Plan B, Poligon, Poligon (MATIC), napovedovanje cene, S2F, Solana, Solana (SOL), Web3

Kaj menite o napovedih kriptovalute Bitwise CIO? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

AOC Says She Doesn't Hold Bitcoin so the Lawmaker 'Can Do Her Job Ethically'

AOC Says She Doesn't Hold Bitcoin so the Lawmaker 'Can Do Her Job Ethically'

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

2173

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments