17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Bitwise zagotavlja 70 milijonov dolarjev za financiranje serije B večjih investitorjev z...

Bitwise zagotavlja 70 milijonov dolarjev za financiranje serije B večjih investitorjev z Wall Streeta

Bitwise je privabil pomembne naložbe večjih ameriških institucionalnih vlagateljev v višini $ 70 milijonov.

3860 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Bitwise secures $70M in Series B funding from major Wall Street investors

Štiri leta staro podjetje za upravljanje s kripto naložbami je zaključilo krog financiranja serije B in zbralo $ 70 milijonov svežega kapitala vlagateljev.

Glede na poročilo CNBC v torek najpomembnejši Wall Street meni, da kot milijarder vlagatelj in zagovornik bitcoinov (BTC) Stanley Druckenmiller in David McCormick, izvršni direktor podjetja Bridgewater Associates za upravljanje premoženja, sta sodelovala pri financiranju.

Komentiranje zvezdne zasedbe vlagateljev, CNBC je citiral izvršnega direktorja podjetja Bitwise Hunterja Horsleyja, ki je izjavil, da si je podjetje želelo privabiti pomembne podpornike Wall Streeta in kriptofonov.

Bitwise naj bi na novo zbrana sredstva uporabila za okrepitev svoje bilance stanja kot pa tudi podvojite si ze svoje ekipe. Kot je že poročal Cointelegraph, je premoženje Bitwise v upravljanju že februarja preseglo mejo 1 milijardo dolarjev 2021 .

Mejnik je kmalu prišel na pot njegovega AUM, ki se je gibal severno od $ 500 milijonov samo mesec dni prej. Rast premoženjske osnove podjetja je sovpadla z bikovsko blaznostjo na kripto trgu, ko je Bitcoin dosegel novo najvišjo vrednost nad $ 64, 0 pred trenutnim upadom cene.

V času pisanja je AUM za bitov 10 Sklad Crypto Index je padel na $ 796 v času upada trga kriptovalut.

Po mnenju Horsleyja je podjetje bolj dolgoročno in ga obdobja upadov ne ogrozijo, pri čemer je dejal: “Dolgoročnemu vlagatelju pomagamo, če ima to pomembno vlogo igrati v naslednjih petih do 000 leta, kako se približujejo svojemu portfelju in gradijo tezo. “

Povezano: Na dolge razdalje? Ko je Bitcoin nosil, so se institucije hitro držale

V prejšnjem pogovoru s Cointelegraphom je podobne občutke zagovarjal tudi Matt Hougan, direktor naložb v podjetju Bitwise. Takrat je Hougan trdil, da institucionalni vlagatelji “generirajo stave” z vlaganjem v Bitcoin in jih ne skrbi “nekaj tednov nestanovitnosti.”

Dejansko je nedavna raziskava Intertrusta o 100 finančnih uradnikih pri večji zaščiti skladi po vsem svetu so pokazali velik interes za kripto naložbe. Po raziskavi naj bi bilo 10. 6% hedge skladov v ZDA bo imelo kripto sredstva v naslednjih petih letih.

Prejšnji članekAbhazija zaradi stalnih zatiranj rudarstva zapira 8 kriptofarm
Naslednji članekKyber se je razširil na Polygon in napovedal program likvidnostnega rudarjenja Rainmaker v višini 30 milijonov USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments