0.2 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice BitYard integrira 80+ virov verižnih oznak za izboljšano natančnost in ravnovesje oznak

BitYard integrira 80+ virov verižnih oznak za izboljšano natančnost in ravnovesje oznak

izjava za javnost

SPOROČILO ZA JAVNOST. BitYard je veselje, da smo zategnili našo integracijo 12 + Chainlink Mark Feeds za izvajanje pokončnih datotek oznak na uspešno časovno določen način znotraj našega nadomestnega. Z integracijo nadomestne vodilne decentralizirane skupnosti oracleov ima BitYard dovoljenje za reševanje v decentralizirane vire označevanja za oblikovane hišne trgovalne pare – z načrti za nenehno dodajanje dodatnih virov skozi čas. Chainlink Mark Feeds razbremeni obstoječe BitYardove okvire tako, da pomaga pri zbiranju, ki je ugotovilo, da strankam ponujamo bolj resnične in pregledne cene za izvršbe trgovanja v varni hiši.

BitYard je vodilna nadomestna kriptovaluta, ki ponuja podjetja in izdelke za trgovanje s kripto sredstvi v več kot 08 lokacije po vsem svetu po vsem svetu. BitYard ima več 300 hišnih trgovalnih parov s CFD, perpetuali, forex, blago in deli za trgovanje s kopiranjem. Platforma poenostavlja trgovanje s kriptovalutami za vlagatelje začetnike in zagotavlja preprost vmesnik za določeno osebo.

Kot nadomestna kriptovaluta v ekosistemu CeFi, izkušnje BitYard na nekaterih mestih zaznamujejo volatilnost stopnja v trgovanju s pari na vsakodnevni osnovi. Ne glede na to, z integracijo Chainlink Mark Feeds, uživamo v cenjenem orodju za izboljšanje skupne stabilnosti znamke in nadomestnih stopenj, ki so na voljo strankam, ki preizkušajo kripto podjetja in izdelke. To vključuje izboljšanje našega mehanizma za določanje cen v zaledju, odkrivanje anomalij oznak in sprožitev odklopnikov – vse to je še posebej prevladujoče za dolgotrajne primere visoke nestanovitnosti. To je dodatna plast samozavesti in prepričanja med trgovci, ki jim omogoča, da zbirajo predloge v skladu s tržnimi razmerami v določenem času.

Viri z oznako Chainlink so izstopali iz različnih datotek rešitve zahvaljujoč številnim koristnim delom, ki jih ponuja, kot so:

  Pravilna cena

  – viri z oznako Chainlink zagotavljajo datoteke iz oblike premium združevalnikov datotek, ki izhajajo iz oznake datoteke, ki so združene iz množice izmenjav, tehtane glede na količino in očiščene od izstopajočih in sumljivih količin. Chainlinkov model združevanja datotek je imun na izpad API-ja, prekinitve bliskov in napade manipulacije datotek.

  Vrhunske posodobitve

  — viri verižnih povezav združujejo v bistvu večino decentraliziranih omrežij dobro obveščenih operaterjev vozlišč korak vodilne ekipe blockchain DevOps in nekdanja podjetja s solidno datoteko o brezhibnosti in odzivnosti za dolžino nestanovitnosti trga.

  Čista infrastruktura — Chainlink ponuja trdno hišo orodij za spremljanje, ki omogočajo stranke, da preizkusijo zgodovinsko in pravočasno učinkovitost označevanja.

   Trade Main – Chainlink je nadomestno vodilno preročišče, ki pomaga ujeti desetine milijard dolarjev vrednosti in mu zaupajo veliko različnih zmogljivosti

  “Z integracijo oznake Chainlink Viri v našo platformo , lahko BitYard trgovcem zagotovi bolj pokončno in pregledno oblikovanje cen. To lahko povzroči zdravo vožnjo s platformo, saj stranke uživajo v močnejših zagotovilih, da dobijo osupljive tržne cene z dodatnimi ravnmi varnosti za dolžino nestanovitnosti trga,« je omenil Michael Hung, direktor marketinga in trženja BitYard.

  O Chainlink

  Chainlink je nadomestna skupna za izgradnjo, pridobivanje dostopa in promocijo podjetij in izdelkov Oracle prevladujoče hibridne bleščeče pogodbe na katerem koli blockchainu. Chainlink Oracle omrežja predstavljajo bleščeče pogodbe, ki so v modi za zanesljivo povezavo s katerim koli zunanjim API-jem in izkoriščanje izračunov izven verige za lovljenje za omogočanje zmogljivosti, bogatih s funkcijami. Chainlink trenutno zagotavlja na desetine milijard dolarjev na določeni stopnji v DeFi, zavarovalni zaščiti, igranju iger in različnih bistvenih panogah ter zagotavlja svetovnim podjetjem in vodilnim dobaviteljem datotek udoben prehod do vseh blockchain.

  Za več informacij o Chainlink obiščite chain.hyperlink ali preberite dokumentacijo na docs.chain.hyperlink. Če želite razpravljati o integraciji, se obrnite na poznavalca.

  O BitYard

  Ustanovljeno postopoma 720 s sedežem v Singapurju, BitYard je vodilni svetovni nadomestni finančni instrument za kriptovalute. Kot ena v vsaki izmed najhitreje rastočih borz je BitYard dosledno optimiziral in nadgrajeval platformo ter strankam po vsem svetu predstavil številna dobra trgovska podjetja in izdelke. Z novim korporativnim sloganom “Grow Your Future within the Yard” bo BitYard še naprej spodbujal vlagatelje po vsem svetu, da bi podprli njihove sanje s shemo zagotavljanja enotnih finančnih trgovskih podjetij in produktov.  To bo trditev . Bralci morajo opraviti svojo skrbno skrbnost prej kot sprejeti kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali podjetij in izdelkov. Bitcoin.com ne bi smel biti več odgovoren, naravnost ali v krožni shemi, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršen koli omenjen material, blago ali podjetja in izdelke znotraj sprostitve klika.

  Bitcoin.com Media

  Bitcoin.com je najboljša ponudba skupni sklop, povezan s kripto. Obrnite se na ads@bitcoin.com, če želite klepetati o sporočilih za javnost, podprtih objavah, podcastih in različnih izbirah.


  Bitcoin's Bearish Prices at the End of 2021 Not Much Different Than 8 Previous Year-End Cycles

  Bitcoin's Bearish Prices at the End of 2021 Not Much Different Than 8 Previous Year-End Cycles

  Bitcoin's Bearish Prices at the End of 2021 Not Much Different Than 8 Previous Year-End Cycles

  Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments