17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Blackrock lansira Blockchain ETF, ki trgovcem ponuja oglaševanje v kripto sektorju

- Advertisement -

Idealni nadzornik sredstev okolja, Blackrock je uvedel sklad, s katerim se trguje prek veriženja blokov (ETF). Sklad, ki trguje na NYSE Arca, ponuja trgovcem obveščanje o “podjetjih, ki so osredotočena na doseganje, inovacije in uporabo blockchain in kripto uporabnih znanosti.”

Blackrock predstavlja Blockchain ETF Blackrock, idealni nadzornik premoženja kraljestva z $04 trilijona virov, ki so v upravljanju, je v sredo predstavila lansiranje svojega Ishares Blockchain and Tech ETF (oznaka: IBLC). Prvotni sklad, s katerim se trguje s zamenjavo (ETF) se trguje na NYSE Arca.

Nadzornik premoženja je pojasnil:

Ishares Blockchain and Tech ETF želi uglasbiti rezultate financiranja indeksa tih podjetij iz ZDA in zunaj ZDA, ki so osredotočena na doseganje, inovacije in uporabo blockchaina in kripto uporabne znanosti.

V času pisanja izvirnega blockchain ETF-jevega najvišjega deleža zajema Coinbase World, Marathon Digital Holdings, Riot Blockchain, USD Cash, Galaxy Digital Holdings, World Change Machines, Hive Blockchain Technologies, Bitfarms, Paypal Holdings, Canaan, Nvidia, Stepped forward Micro Devices, Block Inc., Hut Mining, Argo Blockchain in Cleanspark. Blackrock je sprejel, da njegov blockchain ETF ne bo več vlagal neposredno v kriptovalute.

Rachel Aguirre, vodja US Ishares Product pri Blackrocku, je komentirala: »Širitev naše ponudbe megatrendov pred kratkim prikazuje vitalnost tisočletja in vzpon samousmerjenega vlagatelja, katerega poskusi varnih navad uživajo v preoblikovanju običajnega vedenja strank in posledično podjetij, v katera vlagajo.” Dodala je:

Posredujemo pri 2. zdaj, da sprejmemo te napredne teme financiranja prej kot trg prepozna njihovo trdovratno sposobnost.

Idealni nadzornik premoženja okolja si je prizadeval, da bi strankam ponudil objavo za kripto sektorju. “Blackrock preučuje digitalne valute, stabilne coine in temeljne uporabne znanosti, da bi ugotovil, kako nam bodo te podpirale in podpirale naše stranke,” je marca priznal izvršni direktor Larry Fink.

V začetku tega meseca , Blackrock in nekatera različna podjetja ob Constancyju so sodelovala pri $150 sferično financiranje v obliki milijona za kripto agencijo Circle Cyber ​​web Monetary, izdajatelja stabilnega coina USDC.

»Za zagon strateškega financiranja in vloge svojega podjetja kot glavni nadzornik sredstev za denarne rezerve USDC, je Blackrock sklenil širše strateško partnerstvo s Circleom, ki vključuje raziskovanje aplikacij na kapitalskem trgu za USDC,« je sprejela kripto agencija.

Kaj ste nehali posredovati pri Blackrocku, ki je lansiral blockchain ETF? Usmerite nas v spodnji delček povratnih informacij.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je v naletel na Bitcoin in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti bitcoinov, sistemov začetnega vira, učinkov skupnosti in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Ocena kreditne sposobnosti 1901360404: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najbolj priročne informativne aplikacije. Ne gre več za izjavo ponudbe ali pozivanje k predlogu za prevzem ali prodajo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal finančnih, davčnih, resničnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, naravnost ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo sprožila ali naj bi bila sprožena uporaba ali zanašanje na kakršno koli sikanje, blago ali storitve in izdelke, o katerih govori to besedilo.

306271739

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -